reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Coś dla czytelnika
Księgarnia Polska Książka
P.S Pani moderator może przyklei ten wątek,bo wydaje mi się pomocny dla wszystkich ;-)
Księgarnia Polska Książka
P.S Pani moderator może przyklei ten wątek,bo wydaje mi się pomocny dla wszystkich ;-)
didi
Fanka BB :)
znalazlam jeszcze jedna ksiegarnie internetowa na wyspie
Ksiegarnia ALETHA
Ksiegarnia ALETHA
Language Index-Information from CitizensInformation.ie
tutaj znajdziecie wiele dokumentow nt. pomocy socjalnej, prawa pracy i in. Ostatnio dodali kilka nowych. Pozdrawiam
tutaj znajdziecie wiele dokumentow nt. pomocy socjalnej, prawa pracy i in. Ostatnio dodali kilka nowych. Pozdrawiam
Sklep internetowy w irlandii z polskimi wozkami, lozeczkami, fotelikami i innymi akcesoriami dla dzieci - znizki i promocje dla polskich klientow - tanie wysylki do Irlandii i UK. FUNKY BABY EQUIPMENT
:-)jesli musicie wrócić do pracy i nie macie co zrobić z waszą pociechą zapraszam do mini-przedszkola w MOIM domku :-)
posiłki,gry,zabawy oraz wszelkie inne udogodnienia
to moje gg 12437784
ZAPRASZAM SERDECZNIE
bardzo chetnie wysle Wam foteczki z naszej galeri miejsca zabaw/mamy tez małą czytelnie
posiłki,gry,zabawy oraz wszelkie inne udogodnienia
to moje gg 12437784
ZAPRASZAM SERDECZNIE
bardzo chetnie wysle Wam foteczki z naszej galeri miejsca zabaw/mamy tez małą czytelnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Po przejsciach jakich ja doznalam podczas bolu zeba podaje wam link do stowarzyszenia dentystycznego gdzie mozna znalesc informacje o dentystach ktorzy akceptuja karty medyczne lub nie.
http://www.dentist.ie/locator/resultsplit.jsp
generalnie moja rada
lepiej nie miec bolu zeba w Irlandii, a juz tym bardziej jak jestes w ciazy.
http://www.dentist.ie/locator/resultsplit.jsp
generalnie moja rada
aga555
kwiecień05/grudzień07
Witam
Mam pytanie chicalabym zapisac moja 5-letnia córke do szkoly od wrzesnia nie wiem czy nie jest juz za pózno mieszkamy obecnie na Finglas czy ktos wie gdzie jest tam szkola czy mozna dziecko zapisac w innym rejonie jesli tam by nie bylo miejsca
moze moglby ktos podac jakis link gdzie mozna dzwonic o to
Jesli ktos wie cos na ten temat Bardzo prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
Mam pytanie chicalabym zapisac moja 5-letnia córke do szkoly od wrzesnia nie wiem czy nie jest juz za pózno mieszkamy obecnie na Finglas czy ktos wie gdzie jest tam szkola czy mozna dziecko zapisac w innym rejonie jesli tam by nie bylo miejsca
moze moglby ktos podac jakis link gdzie mozna dzwonic o to
Jesli ktos wie cos na ten temat Bardzo prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
co do księgarni internetowych to ja polecam Link do: Księgarnia internetowa - tanie książki - księgarnia wysyłkowa Warszawa
reklama
Zapraszam do Link do: BookMaster Ksiegarnia Internetowa Tanie Książki i Podręczniki Szkolne po książki dla naszych małych bobasów. Dla mojego już zamówiłam 3 bajki na dobranoc