reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
A mnie katar męczy już 6 tygodni ale laryngolog (moja ciocia) mówi że nic z tym nie zrobi :no: bo to nie jest związane z zapaleniem zatok więc muszę się jakoś przemęczyć, jeśli będzie działo się coś jeszcze to może zapisze mi coś na to. A tak poza tym to nogi i ręce mi puchną.:wściekła/y:

ja dzis za to o maly wlo nie zaliczylam wywrotki w autobusie:sick:,tak mi sie slabo zrobilo ze myslalam ze padne,ale na szczescie siedzialam,zrobilam kilka glebokich oddechow i przeszlo:tak:

A ja przed chwilą poślizgnęłam się w łazience. Na szczęscie skończyło się nie brzuchem na umywalce, tylko rękami. Ale trzeba uważać. :no:

A mnie to dziś bardzo ale to bardzo boli kręgosłup:-( Normalnie żadna pozycja nie pomaga:no: A jak by tego było mało to jeszcze głowa strasznie boli:baffled: ostatnio jak mnie tak bardzo bolała i mierzyłam ciśnienie to miałam 110/ 48 mój gin kazał mi wtedy 2 kawy wypić, ale ja jakoś nie mogę się zmusić do niej:eek: teraz nie wiem jakie mam bo baterie siadły w ciśnieniomierzu :baffled::eek::wściekła/y:

Ja tez mam zbyt niskie cisnienie i codziennie zmuszam sie do wypicia kawy mimo ze od czasu gdy jestem w ciazy w ogóle mi nie smakuje.

reklama
Uważam, uważam, a przynajmniej się staram. Niezdary jesteśmy straszne, takie kaczuszki kochane. No i teraz tak będzie jeszcze jakieś plus minus 2 miesiące, ale potem znowu będziemy szybkie laseczki :-)

Do góry