reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
Asiulka z "kiti" ;-) Niestety 5-cio-sekundowym:dry:

DSC00503.jpg

Anawawka Ty to masz 2 małe akrobatki :)))

Dziunka rosną Ci 2 modelki :))) Zdjęcie Asi na dywanie mnie powaliło, myślałam, że pęknę ze śmiechu :)))

Kiragold wow, jaki Ignaś już duży, super chłopak...

To ja Wam wrzuce kilka fotek z urodzinek i mój pierwszy tort hehe...

Załączniki

• DSC_0992.jpg
    DSC_0992.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0993.jpg
    DSC_0993.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_1004.jpg
    DSC_1004.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_1011.jpg
    DSC_1011.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_1015.jpg
    DSC_1015.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 77
Dziunka - Asia z kitką zabójcza, a ta grzyweczka tak równiutko ułożona fiu, fiu.
Kirakold - ależ Twój synek ma loczki..
AZA - widać, że prezent trafiony, a tort rewelacja. Radosny Twój synek na tej imprezce.

Zabawy moich dziewczyn czasami przerastają moją wyobraźnię, otóż stolik przerobiły na wagon kolejowy ...:szok:, poprzesuwały krzesła i proszę...
artychy2.jpgartychy2cd.jpg

reklama
Ana Ty masz zawsze wesoło :-)sprzątania Ci tylko współczuję;-)a dziewczynki pomysłowe :-)
Dziunka:-D Asia z tym kotem rewelacja :-Dfryzurka tak samo :-)
Kira Ignasia jak dawno ja nie widziałam oj dawno loczki BOSKIE!!!!!!! ślicznota
Aza fajny tort ale rozpakowywanie prezentu chyba było najlepsze co ??tort smakował??

Igi zaprasza Asię na pływalnię:-Dszajby dostał jak to znalazł:-Da i mogę się Wam teraz pościelą pochwalić przy okazji..
PC030015.jpg

Do góry