reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
Nice super wieści
makuc
Fanka BB :)
Ja też nigdy nie zapominałam, jak już to nie brałam ładowarki ;-) No ale odkąd muszę ciągle telefon przed Przemkiem chować to zapominam - zapewne został pod poduszką... ale za to tym razem nie zapomniałam o ładowarce![]()

natolin
u nas niestety jakoś przestało być sielsko...
jeśli chodzi o kupki o których pisałam na "obawach..." to jeszcze poczekam zrzucając to na karb syropków
ale dzisiaj tak się przyjrzałam dobrze,że całe nogi ma tak leciutko obsypane, najbardziej w miejscu gdzie kończy się pielucha i tak jakoś mi to wygląda na uczulenie na huggiesy... nie wiem co mnie podkusiło, żeby dwa kartony ich kupić
dzisiaj na noc założyłam dady i teraz będę tylko je przez kilka dni zakładać i zobaczymy
jeśli chodzi o kupki o których pisałam na "obawach..." to jeszcze poczekam zrzucając to na karb syropków
ale dzisiaj tak się przyjrzałam dobrze,że całe nogi ma tak leciutko obsypane, najbardziej w miejscu gdzie kończy się pielucha i tak jakoś mi to wygląda na uczulenie na huggiesy... nie wiem co mnie podkusiło, żeby dwa kartony ich kupić

dzisiaj na noc założyłam dady i teraz będę tylko je przez kilka dni zakładać i zobaczymy
Roxannka
Pracująca mama!
nice, ogromnie się ciesze, że nareszcie ktoś się wami kompleksowo zajmie i jeszcze ten program, super :-) czekam na wieści i trzymam kciuki żeby coś konstruktywnego z tych wszystkich badań wyszło 
Nie wiem czy Patryka jajko nie uczula
:-(

Nie wiem czy Patryka jajko nie uczula

U mnie z telefonem podobnie ostatnio
- kiedys nie rozstawałam się.Teraz zazwyczaj gdzieś "upchnięty" lezy i nie zawsze o nim pamiętam;-).ale jak Amelka mi tamten "załatwiła",to nie ryzykuję:-)
Nat,miejmy nadzieje,że to wszystko minie- i kupki,i wysypka.Hm...z tymi Huggiesami to faktycznie

Nat,miejmy nadzieje,że to wszystko minie- i kupki,i wysypka.Hm...z tymi Huggiesami to faktycznie

reklama
makuc
HUGGIES to chyba jedna z tragiczniejszych marek dzieciowych. Chusteczki to tragedia/ pieluchy u nas też uczulały, więc nie potrafię dojśćdo tego skąd taka cena i renoma 
aj pierwszy raz od dawien dawna Alicji jajecznicę podałam. Teraz czekam na (brak)reakcję bo w sumie tylko to z alergentów które wyeliminowaliśmy wcześniej nam zostało.

aj pierwszy raz od dawien dawna Alicji jajecznicę podałam. Teraz czekam na (brak)reakcję bo w sumie tylko to z alergentów które wyeliminowaliśmy wcześniej nam zostało.