renata borysek od pol roku niema sladu jak tylko pojawi sie chocby jedna krostka odrazu smaruje kremem wiem co czujesz ja plakalam z tej bezsilnosci niewiedzialam co robic wysylalam zdjecia do pl tego policzka zeby konsultowac to z innymi lekarzami przeczytalam chyba wszystko w internecie o alergi i azs dzieki bogu mamy to za soba
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, oby już żadnej reakcji po jajecznicy u was nie było!
wioli, faktycznie nie ciekawie to u was wyglądało
dobrze, że twojemu synkowi przeszło. A eliminowałaś coś z diety czy tylko maści używałaś ?
renata, współczuje :-( może tak jak nat pisze to jest jakaś alergia krzyżowa z pyłkami
U nas narazie cisza, coś tam na policzkach się pojawiło ale malutko, teraz nie daje nic nowego więc jest spokój, zobaczymy jak długo
A kilka dni temu zadzwoniła do mnie koleżanka, która urodziła miesiąc temu i jej maleństwo też już jest całe na buzi wysypane :-( Podobno wygląda to strasznie, ropieje i się paskudzi a ona ręce załamuje ... straszne.
wioli, faktycznie nie ciekawie to u was wyglądało

renata, współczuje :-( może tak jak nat pisze to jest jakaś alergia krzyżowa z pyłkami

U nas narazie cisza, coś tam na policzkach się pojawiło ale malutko, teraz nie daje nic nowego więc jest spokój, zobaczymy jak długo

A kilka dni temu zadzwoniła do mnie koleżanka, która urodziła miesiąc temu i jej maleństwo też już jest całe na buzi wysypane :-( Podobno wygląda to strasznie, ropieje i się paskudzi a ona ręce załamuje ... straszne.
roxi ja zaczol jesc cos wiecej niz mleko uwazalam na kazdy skladnik jedzenia tyle ze to wogole nie znikalo np robilo sie mniej czerwone a po nocy bylo juz krwisto czerwone nigdy niebylo tak ze zniklo a wracalo, wiecznie ten policzek tak wygladal dlatego podejrzewalam mleko bo to bylo jego glowne jedzenie i po tym kremie zaczelo jasniec krosty zaczely znikac pom aly az wstal kiedys z czysta buzia
makuc u nas ten krem specjalny pomagał.
wioli fajnie, że u Was alergia już przeszła.
Natalka wczoraj wieczorem miała gorączkę 37,6 i ta kuleczka za uszkiem się powiększyła, także chyba jakieś choróbsko się będzie rozwijać. Dziś poobserwuje, jak coś się zmieni na gorsze to jutro do lekarza pójdziemy.:-(
wioli fajnie, że u Was alergia już przeszła.
Natalka wczoraj wieczorem miała gorączkę 37,6 i ta kuleczka za uszkiem się powiększyła, także chyba jakieś choróbsko się będzie rozwijać. Dziś poobserwuje, jak coś się zmieni na gorsze to jutro do lekarza pójdziemy.:-(
Kania78
...
my mamy ten krem specjalny i u nas rewelacji po nim nie było. Odniosłam nawet wrażenie, że wręcz pogarszał stan skóry![]()
My też go mamy ale jakoś ostatnio poprawy nie widzę...
Smaruję codziennie dwa razy a plamy nadal są szorstkie...
ikaa29
Fanka BB :)
kania a ten Dexeryl miałaś?
reklama