reklama
Rzutka,to super:-)
.
A ja tak z innej beczki.
Wciąż kąpię Amelkę w olejku Babydream.I tak sobie czasem mysle,że może wreszcie przydałoby sie jej "normalne" mycie?
A jak u Was?Kąpała już może któraś w "normalnym" płynie,nie emoliencie?

A ja tak z innej beczki.
Wciąż kąpię Amelkę w olejku Babydream.I tak sobie czasem mysle,że może wreszcie przydałoby sie jej "normalne" mycie?

Roxannka
Pracująca mama!
nat, przy zaostrzeniu alergii na twarzy, Patrykowi czasami pojawia się taka sucha plamka pod kolanem, więc wtedy używamy Oilatum, ale to jest ewidentnie od jedzenia i zabiegi kosmetyczne nie mają wielkie znaczenia w tym przypadku 

nice-girl
Fanka BB :)
Hej:-) Udało się zlapać jakąs sieć niezabezpieczoną, ale bardzo słaby zasięg i co chwila zanika, więc nie nadrobię nic. Do tego zostawiłam w wawie komórkę. Byliśmy w tym szpitalu, pobrali małemu krew na morfologie, zelazo i zrobią z tej próbki 12 alergenów specyficznych - więcej nie da rady, bo nie mogą jednego dnia więcej krwi pobrać. Dałam jeszcze mocz na badanie i wzięli mu wymaz z nosa. Zapisali nas do takiego programu badawczego nad jakimś sfermentowanym napojem mlecznym, który miałby służyć do oswajania alergików z białkiem i dzięki temu programowi zrobią Przemkowi więcej testów. No i w piątek znowu tam jedziemy na kolejne pobranie krwi, żeby zrobić więcej alergenów. Czyli ja z małym zostaje u taty, bo nie opłaca się tak jeździć. Wyniki będą za jakieś 3 tyg. Na razie był tylko wynik morfologii i wyszła leukocytoza i zlecili jeszcze immunoglobuliny w związku z tym. Dziękuję za kciuki i trzymajcie się!
reklama