reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Alergia i problemy z nią związane

reklama
Rzutka,to super:-):tak:.
A ja tak z innej beczki.
Wciąż kąpię Amelkę w olejku Babydream.I tak sobie czasem mysle,że może wreszcie przydałoby sie jej "normalne" mycie?:-D:-DA jak u Was?Kąpała już może któraś w "normalnym" płynie,nie emoliencie?

happy, my już od dłuższego czasu używamy mydła w płynie dla dzieci Nivea, ale u nas w sumie oprócz twarzy żadnych zmian alergicznych na ciele nie było.

nat, przy zaostrzeniu alergii na twarzy, Patrykowi czasami pojawia się taka sucha plamka pod kolanem, więc wtedy używamy Oilatum, ale to jest ewidentnie od jedzenia i zabiegi kosmetyczne nie mają wielkie znaczenia w tym przypadku :sorry2:

Hej:-) Udało się zlapać jakąs sieć niezabezpieczoną, ale bardzo słaby zasięg i co chwila zanika, więc nie nadrobię nic. Do tego zostawiłam w wawie komórkę. Byliśmy w tym szpitalu, pobrali małemu krew na morfologie, zelazo i zrobią z tej próbki 12 alergenów specyficznych - więcej nie da rady, bo nie mogą jednego dnia więcej krwi pobrać. Dałam jeszcze mocz na badanie i wzięli mu wymaz z nosa. Zapisali nas do takiego programu badawczego nad jakimś sfermentowanym napojem mlecznym, który miałby służyć do oswajania alergików z białkiem i dzięki temu programowi zrobią Przemkowi więcej testów. No i w piątek znowu tam jedziemy na kolejne pobranie krwi, żeby zrobić więcej alergenów. Czyli ja z małym zostaje u taty, bo nie opłaca się tak jeździć. Wyniki będą za jakieś 3 tyg. Na razie był tylko wynik morfologii i wyszła leukocytoza i zlecili jeszcze immunoglobuliny w związku z tym. Dziękuję za kciuki i trzymajcie się!

Nice super, że załapaliście się do jakiegoś programu i że więcej badań i w ogóle :-) czekam na wieści dalsze i trzymam kciuki

a tak btw to ja mogłabym wiele rzeczy zapomnieć, ale komórki nigdy ;-)

reklama
Do góry