reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

reklama
kania, wiem że to nie będzie pocieszające, ale jak na nfz to i tak niezły masz termin :sorry: Ale jeszcze się dopytuj, dzwoń, często ludzie zwalniają terminy, nie chcą czekać albo dostają sie wcześniej, zawsze jest szansa tylko musisz trzymać ręke na pulsie :tak:

KANIA-troche poczekacie,ale szybko zleci:-) Myśl pozytywnie-mogło być gorzej. Ja od kwietnia 2011 wydzwaniałam i probowalam małego zapisac do 1 poradni alergologicznej i wreszcie na poczatku października udało się go wcisnąć- mam termin na 8 czerwca 2012:baffled:

U nas winowajca okazał się banan.Jestem pewna na99% Na pewno taki banan zwykły do rączki dawany.Nie wiem jak z tym słoiczkowym. Przetestuje jak skóra dojdzie do formy.

Byliśmy dzisiaj u drugiego alergologa do którego chodzimy regularnie i on nam zlecił zrobienie testów skórnych :)szok:) licząc, że może coś tam wyjdzie.
Powiedziałam mu, że jesteśmy teraz na ketotifenie to powiedział, że to dobrze, bo to pomaga przy alergia pokarmowych, ale tylko przy tych.
No i powiedział, że prawdopodobnie przy następnych listach leków refundowanych nie będzie już bebilonu pepti :-(

My jutro mamy wizyte u naszej alergolog, głównie po zaświadczenie idziemy, ale przy okazji o pare rzeczy podpytam. I chyba znowu odstawimy wit. D bo wydaje mi się że to pogorszenie skóry to głównie wina regularnego podawania właśnie wit. D.

nat, a kiedy ma być taka lista ? chyba nie prędko będą zmieniać :confused:

reklama
Do góry