reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergia i problemy z nią związane

E-LONA ja nie wprowadziłam, bo pierwsza próba chyba się nie powiodła, a HAPPYBETTI z tego co pamiętam chyba w ogóle jeszcze nie podawała

reklama
a teraz pytanie z innej beczki : chciałabym zacząć podawać Natalce wodę do picia bo coraz cieplej się robi,i niewiem czy musi być źródlana, czy jakaś mineralna?macie jakąś wypróbowaną?podobno po 6mcu nie trzeba już przegotowywać

to dobrze, że mi mówicie, że już nie trzeba gotować. tzn mój i tak pije po prostu gotowaną wodę z kranu, ale czasem na dworze czy coś to dobrze wiedzieć, że można już taką normalną wodę ze sklepu

reklama
dziś będę podawać przepiórcze żółtko,jako bazę obiadową mam dynię z indykiem z HIPPA, dodałam parę dni temu szparagi i się przyjęły, także dziś dodam jajko,
na szczęście lista warzyw już pomalutku się skraca,ale jeszcze troszkę zostało
aha podawała któraś z Was DICOFLOR 30 ,ale w saszetkach? bo ja podawałam zawsze w kapsułkach, ale kupiłam przez przypadek ostatnio w saszetkach i są one strasznie wielkie,czy ma to jakieś znaczenie?bo na ulotce wyczytałam ,że saszetka ma więcej węglowodanów,to chyba troszkę podtuczy moją dziewczynkę :-D

Do góry