reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

A mi sie przypomniało,jak kiedys w DDTVN jeden alergolog mówił ogólnie o AZS i powiedział,że bardzo często występuje uczulenie na...własny pot:szok:.Więc jak np. dziecko wstaje po nocce z gorszą skórą,to to może byc to...:confused:

reklama
dla nas seria emolium w ogóle była bardzo dobra.
teraz jestem już prawie pewna, że huggies uczulają i z tego co widzę mam obawę, że produkty mleczne nadal też. zamierzam odstawić na nowo wszystko co zawiera białko mleka krowiego :-(

Happy to ciekawe, co napisałaś, nigdy by na to nie wpadła...
Natolin
ojej myślisz? A co teraz podawałaś???
Ja się dziś z deka wku:****, pani mi w źłobku jak ją wcześniej odbierałam mówi, że Oliwia nie chciała nic jeść oprócz zupy mlecznej na drugie śniadanie. Nosz.... kurna mać, to po co ja daję mleko, kaszkę na 2 śniadanie a one jej dają zupę mleczną. No myślałam że mnie popieści... w poniedziałek będę z dyrą gadać bo tego to już za wiele. Dziecko zesypane chodzi a ja się głowię skąd, i dlaczego ta wysypka....

kania ja jeszcze wrócę do tego Dexerylu bo wtedy zniknęłam,no wiec wedlug mnie jestbardzo fajny Lence na rączkach ostatnio tez takie suche plamy wyszly i trzy intensywne dni smarowania i pieknie zeszlo,tylko trzeba tak jak wioli pisze smarowac jak najczęściej.

kania no masakra w tym zlobku:angry:zrob tam awanture przeciez takie rzeczy nie powinny sie zdarzyc ty dbasz eliminujesz pokarmy martwisz sie skad to sie bierze a oni bez pomyslu karmia dziecko zupa mleczna!happy na to bym nie wpadla....

Ja się dziś z deka wku:****, pani mi w źłobku jak ją wcześniej odbierałam mówi, że Oliwia nie chciała nic jeść oprócz zupy mlecznej na drugie śniadanie. Nosz.... kurna mać, to po co ja daję mleko, kaszkę na 2 śniadanie a one jej dają zupę mleczną. No myślałam że mnie popieści... w poniedziałek będę z dyrą gadać bo tego to już za wiele. Dziecko zesypane chodzi a ja się głowię skąd, i dlaczego ta wysypka....
:wściekła/y::no::crazy::angry::szok: brak słów dosłownie!

reklama
kania, w szoku jestem :szok: no ręce opadają na taką bezmyślność :wściekła/y: Zrób z tym porządek bo tak nie może być :no:

My wczoraj byliśmy u alergologa po zaświadczenie do żłobka o konieczności stosowania diety eliminacyjnej :happy: Wypisała bez problemu, tylko właściwie to ani ona ani my nie wiedzieliśmy co tam dokładnie umieścić :sorry2: Kazała póki mały siedzi w domu testować jak najwięcej rzeczy, ale jak tu testować jak on znowu troszke wysypany :-(Zobaczymy co w żłobku powiedzą na zaświadczenie :rolleyes2:

Do góry