Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Siwucha to jest zalecenie indywidualne, nie sądzę żeby każdego dzieciaczka z azs to dotyczyło. Maks ma dietę eliminacyjną, słoiki odpadają, bo często te podstawowe zupki zawierają masło z mleka, lub pełne mleko.Kurczę a my na słoiczkach cały czas, dleczego nie wolno ich podawac??
Ciężko powiedzieć jednoznacznie, bo często jest to wypadkowa wielu czynników. Podeprę się cytatem ze stronki o AZS: "AZS jest chorobą, której geneza jest bardzo skomplikowana, a przyczyny nie są do końca poznane. Wiadomo, że w przebiegu choroby znaczenie mają:Dziewczyny, a skąd się to dziadostwo bierze?
Głaski dla Maluchów...

.nie wiecie czym można to posmarować żeby zeszło?

Niestety nie mogę się do niego dodzwonić. Umówiłam się ze zwykłym alergologiem, nie mogłam dłużej czekać, bo Maksowi dosłownie z dnia na dzień pogarszał się stan skóry. Ale będę próbowała dalej się do niego dodzwonić.Blanes - czy ten lekarz, do którego trafiłaś to ten homeopata, o którym pisałaś??
Kurcze, no nie wiem. Skoro to jakaś tam frakcja alfa, to może możesz ten ukochany ser zajadać, a my Ci tu tylko niepotrzebnie stresu dokładamydziewczyny tez sie zdziwiłam, ale ona powiedziała ze to uczulenie na frakcję alfa...cośtam.... wiec zrozumiałam, ze to szkodzi mleko w czystej postaci a nie przetworzone
a ja tak lekkomyslnie zajadam żółty ser..
i znowu trzeba cholera byc madrzejszym o lekarza![]()
.
.