Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja miałam całkiem inną sytuację, ponieważ w pozwie wpisalam kwotę 700 zł, ale Sędzia uznał, że Ojciec naszej córki nie ma dużych dochodów i przyznał mi 300 zł alimentów... :-( Mimo iż nasza córka niedługo kończy dopiero rok i w związku z tym nie mam możliwości podjęcia jakiejkolwiek pracy. To jest dla mnie bez sensu.Witam
Za niedługo będe musiała napisac pozew o alimenty i ustalenie ojcostwa.Problem w tym,że obliczyłam,iż na dziecko potrzebuje misięcznie ok 800zł i taka kwote tez wpiszę w pozwie jednak czy tyle dostane nie wiem?Przeczytałam gdzieś,że pieniądze na dziecko liczyne sa po połowie czyli mam rozumiem że dostane tylko 400 zł?
, gdyż moj eks jest bezrobotny i stwierdził że nie może podjąć pracy, nie wspomnę już że w pozwie ubiegałam się o 1000 zł. Gdy wspomniałam że udokumentowałam wydatki dziecka paragonami na ponad 1000 zł sędzia powiedział że paragony nie są żadnym dowodem
. W końcu zgodziłam się na 300zł których i tak nie dostaję. Jestem bezrobotna nie moge iść do pracy bo w moim miescie nie ma żłobka a na opiekunkę mnie nie stac:-( ale pan sędzia uważał żę z powodzeniem za 300zł można utrzymać dziecko...
ale sedziaCzytam to wszystko i powiem, że z mojego doświadczenia wynika że wszystko zależy od...sędziego. Na mojej sprwie o alimenty pan sędzie zaproponował mi 200 zł alimentów na roczne dziecko, gdyż moj eks jest bezrobotny i stwierdził że nie może podjąć pracy, nie wspomnę już że w pozwie ubiegałam się o 1000 zł. Gdy wspomniałam że udokumentowałam wydatki dziecka paragonami na ponad 1000 zł sędzia powiedział że paragony nie są żadnym dowodem
. W końcu zgodziłam się na 300zł których i tak nie dostaję. Jestem bezrobotna nie moge iść do pracy bo w moim miescie nie ma żłobka a na opiekunkę mnie nie stac:-( ale pan sędzia uważał żę z powodzeniem za 300zł można utrzymać dziecko...
![]()

ojca nie stac,a TY masz sobie razic sama

paranoja