Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tak ;-)Az spojżałam na swoj pozew..
I jest "wartość przedmiotu sporu ...... (suma 12 m-cy x kwota za 1 m-ąc alimentów)"
Ja bym wpisała cała kwote.
a sąd i tak zdecyduje za ciebie i ojca, ja zostawiłabym jakąś rezerwę do obniżenia np. jeżeli chcesz 400zł to podałabym 500zł a i pamiętaj iż do kosztów utrzymania liczy się także koszt utrzymania domu-mieszkania np.jeżeli w domu mieszkasz ty i dziecko to wszystkie koszty dzielisz na 2 i wowczas to cowyjdzie też dodajesz do kosztów utrzymania dzieca, ale zamieszałam
mam nadzieje że nie za bardzo 
Ok dziękuje wam bardzo:-)a jesli mieszkam z rodzicami i im daje pieniądze na moje utrzymanie?
jeżeli będziesz miala jeszcze jakieś pytania napisz na priv pomogę i podpowiem ;-)u nas sedzina powtarzala to na kazdej sprawie ze kosztow nie dzieli sie na polowe, bo ojciec wogole nie utrzymuje zmala kontaktu wiec moze miec zasadzone az 70% kosztow utrzymania.No własnie tez o tym słyszałam;-)tylko skąd mam dokładnie wiedziec ile bedę potrzebowała na dziecko jak ono urodzi sie w marcu i w marcu złoże pozew tzn.ile paczek pieluch zuzyje,ile mleka itp.............