Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, obserwuje i czytam wątek odkąd dowiedziałam się o złych wynikach z pappa. Jutro mijają 2 tygodnie od amniopunkcji, i im bliżej odebrania wyników tym bardziej zaczynam się na nowo denerwować. Usg w 13 tygodniu, lekarz stwierdził na 100% zdrowe dziecko, nt 2,1. Ale zlecił test pappa ze względu na zd w rodzinie, z krwi zd 1:232. Telefon od genetyka, że wystawia skierowanie na amniopunkcje i wizyta kwalifikacyjna dwa dni później. I tak 28 października mialam robiona amniopunkcje. W czwartek mam kolejne usg genetyczne miedzy 18-22tyg z powodu 'złych wyników z badan I trymestru'. Chciałabym wierzyć, że wszystko jest dobrze, ale coś mi podpowiada ze otrzymam zle wyniki..
Przeciezb1:232 to nie jest bardzo mało. Dla mnie to pappa to jest jakiś dramat. Wywołuje tylko niepotrzebny stres u rodziców.
Hej. Ja też miałam amnio robione 28.09. Też czekam na wyniki. U mnie ryzyko 1:196. USG cacy. Wolną beta hcg miałam 4,35MoM. Trzymam kciuki za nasze wyniki. Oby byłby jak najszybciej.Hej dziewczyny, obserwuje i czytam wątek odkąd dowiedziałam się o złych wynikach z pappa. Jutro mijają 2 tygodnie od amniopunkcji, i im bliżej odebrania wyników tym bardziej zaczynam się na nowo denerwować. Usg w 13 tygodniu, lekarz stwierdził na 100% zdrowe dziecko, nt 2,1. Ale zlecił test pappa ze względu na zd w rodzinie, z krwi zd 1:232. Telefon od genetyka, że wystawia skierowanie na amniopunkcje i wizyta kwalifikacyjna dwa dni później. I tak 28 października mialam robiona amniopunkcje. W czwartek mam kolejne usg genetyczne miedzy 18-22tyg z powodu 'złych wyników z badan I trymestru'. Chciałabym wierzyć, że wszystko jest dobrze, ale coś mi podpowiada ze otrzymam zle wyniki..
Hej. Ja też miałam amnio robione 28.09. Też czekam na wyniki. U mnie ryzyko 1:196. USG cacy. Wolną beta hcg miałam 4,35MoM. Trzymam kciuki za nasze wyniki. Oby byłby jak najszybciej.
Powiedz mi w którym teraz jesteś tygodniu? Mnie nie chcieli zrobić drugich prenatalnych wcześniej niż 20 tyg....
Lisia96 a powiedz jeszcze czy poza tym że ktoś w rodzinie choruje to miałaś jakieś anomalia w pappie?