• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Aspirator do nosa

Witam,

Potrzebuję porady odnośnie aspiratorów elektronicznych dla dzieciaczków do odciągania kataru. Czy używacie? Jaki model polecacie?
Wszelkie fridy i katarki do odkurzacza odpadają.

Z góry dziękuję za opinie. :)

reklama
Ja używałam fridę :) i byłam zadowolona. Choć krótko bo moje dzieci miały niewielkie problemy z noskami. Później szybko załapały dmuchanie (dawałam im różne rzeczy do wąchania) :). Pingo jest dosyć drogi, ale to Ty decydujesz czy chcesz elekryczny czy sama buzią będziesz regulowała siłę ssania. A dlaczego nie frida? Potrzebujesz elekryczny?

Ostatnia edycja:
Pingo w porównaniu do haxe ma mocniejszą siłę ssąca i też ma melodyjki jeśli na nich pani zależy.Kupiłam już różne i mam porównanie.Nie jest tani ale na pewno warto wydać na niego każdy grosz.Raz wydane pieniądze a spokój na długo.Polecam !

Ja używałam fridę :) i byłam zadowolona. Choć krótko bo moje dzieci miały niewielkie problemy z noskami. Później szybko załapały dmuchanie (dawałam im różne rzeczy do wąchania) :). Pingo jest dosyć drogi, ale to Ty decydujesz czy chcesz elekryczny czy sama buzią będziesz regulowała siłę ssania. A dlaczego nie frida? Potrzebujesz elekryczny?
Mała siła płuc + po prostu wydaje mi się to mało higieniczne ;)

W takim razie zdecyduję się chyba na Pingo :) Bardzo dziękuję :)

reklama
Mała siła płuc + po prostu wydaje mi się to mało higieniczne ;)

W takim razie zdecyduję się chyba na Pingo :) Bardzo dziękuję :)
To tylko wydaje się mało higieniczne ;) "wszystko" z noska zbiera się w zbiorniku :), ale pewnie taki będzie wygodniejszy, później sama ocenisz czy warto :) każde dziecko inne przy drugim prawie wogóle nie używałam :).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry