reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Judy cudny potomek
A tu mój, również 7 cm, bardzo wiercący się i niepokorny ;-)

dziedzic2.jpg

Paulina, wierzę bo ja do tej pory jakoś chyba bałam się tak w 100% dopuścić do siebie całą tą świadomość i radość ciążową. Ale zleci szybko i wszystkie już będziemy spokojne i szczęśliwe na święta.

Załączniki

• dziedzic2.jpg
    dziedzic2.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Franca przeurocze dziecię. A płeć już znasz?? Gratuluję z całego serca.
A ja zaczynam odliczanie... jeszcze 15 dni do badań, a najchętniej to bym usnelam i obudziła się za 2 tyg.

Franca cudna dziecinka i podbijam pytanie co do płci
Paulina doskonale cię rozumiem ja tez nie mogłam sie doczekać a teraz po tych badaniach jestem spokojniejsza wiec życzę tobie żeby ten czas zleciał jak najszybciej i żebyś zobaczyła swojego malucha pięknego i zdrowego :*

Kobietki gratuluję pięknych maleństw,no ja wczoraj też widziałam bąbelka na chwilę przy okazji badania,chociaż wolałabym w innych okolicznościach.

Pkowalska bardzo dziękuję za wsparcie:) :* ogólnie to mam przeczucie ze będzie wszystko ok ale i tak jakas tam niepewność jest... jakoś wytrzymam te 2 tygodnie, nie mam wyjścia. :):)

reklama
PaulinaT ja też czekam na prenatalne, 15 grudnia mam dopiero. Niepewność jest ale musimy być dobrej myśli :)
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzieciaczków. heh jestem ciekawa ile z nas będzie miało dziewczynki a ile chłopców. Ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopak ;)

Do góry