Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
2 dni. Kreska była różowa, nie szara więc na pewno nie była testowa. Ten sam test robiłam 2 dni wcześniej i była biel vizira. Nie było monitoringu. Nie wiem jak to z tym palcem. Czytałam że wyniki nie są prawidłowe w porównaniu do tych z zgięcia łokciowego. I nigdzie nie mogę znaleźć żeby w ogóle hcg było wykonywane z palca.Generalnie krew w całym organizmie jest taka sama. Więc wydaje mi się,że to bez znaczenia,że była pobierana z palca.
Pytanie czy kreska z Twoim teście to rzeczywiście kreska ciążowa czy fabryczna. Ile spóźnia Ci się okres? Miałaś monitoring?
Są są, z tego co wiem bardzo nie polecane bo albo oszukiwały ze pozytyw albo oszukiwały ze negatyw.Jakby niebylo sa testy ciazowe plytkowe, ktore wykonuje sie z krwi palca. U mnie takie testy dobrze zadziałały w przypadku ciąży jak i jej braku![]()
u mnie akurat sie sprawdzily, ale slyszalam wiele zlych opiniiSą są, z tego co wiem bardzo nie polecane bo albo oszukiwały ze pozytyw albo oszukiwały ze negatyw.![]()
Może wadliwy test. Idź jutro do innego laboratorium bo b edziesz się zastaawiać czy ciąża jest czy nie.2 dni. Kreska była różowa, nie szara więc na pewno nie była testowa. Ten sam test robiłam 2 dni wcześniej i była biel vizira. Nie było monitoringu. Nie wiem jak to z tym palcem. Czytałam że wyniki nie są prawidłowe w porównaniu do tych z zgięcia łokciowego. I nigdzie nie mogę znaleźć żeby w ogóle hcg było wykonywane z palca.
Tak też zrobię. Rano test potem beta. Dam znaćMoże wadliwy test. Idź jutro do innego laboratorium bo b edziesz się zastaawiać czy ciąża jest czy nie.
Tak, pobierano mi z palca i nie było nigdy wątpliwości.Witam dziewczyny. Czy któraś z was miała robioną betę hcg z krwi z palca?