reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta hcg

reklama
Generalnie krew w całym organizmie jest taka sama. Więc wydaje mi się,że to bez znaczenia,że była pobierana z palca.
Pytanie czy kreska z Twoim teście to rzeczywiście kreska ciążowa czy fabryczna. Ile spóźnia Ci się okres? Miałaś monitoring?
2 dni. Kreska była różowa, nie szara więc na pewno nie była testowa. Ten sam test robiłam 2 dni wcześniej i była biel vizira. Nie było monitoringu. Nie wiem jak to z tym palcem. Czytałam że wyniki nie są prawidłowe w porównaniu do tych z zgięcia łokciowego. I nigdzie nie mogę znaleźć żeby w ogóle hcg było wykonywane z palca.

Jakby niebylo sa testy ciazowe plytkowe, ktore wykonuje sie z krwi palca. U mnie takie testy dobrze zadziałały w przypadku ciąży jak i jej braku 😊

2 dni. Kreska była różowa, nie szara więc na pewno nie była testowa. Ten sam test robiłam 2 dni wcześniej i była biel vizira. Nie było monitoringu. Nie wiem jak to z tym palcem. Czytałam że wyniki nie są prawidłowe w porównaniu do tych z zgięcia łokciowego. I nigdzie nie mogę znaleźć żeby w ogóle hcg było wykonywane z palca.
Może wadliwy test. Idź jutro do innego laboratorium bo b edziesz się zastaawiać czy ciąża jest czy nie.

Miałam pobierane z palca na kapanego ale ja mam problem z pobieraniem krwi. Albo nie mogą się wkuc w żyłę a jak się wkuja to strzelają jak głupie. W czwartek 11 podejść i 4 pęknięte żyły. Beta wtedy wyszła pozytywna

reklama
Do góry