Kinnia95
Fanka BB :)
Ja miałam w 5 podobną. Najważniejszy jest jej przyrost.Ale czy na 5 tydzień nie mam za dużej bety ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam w 5 podobną. Najważniejszy jest jej przyrost.Ale czy na 5 tydzień nie mam za dużej bety ?
Super dziękuje za odpowiedzJa miałam w 5 podobną. Najważniejszy jest jej przyrost.
Nie ma co się martwić na zapas, wiem że łatwo się mówi bo też tak miałamDziękuje bo się martwiłam![]()
Tak zbadamNie ma co się martwić na zapas, wiem że łatwo się mówi bo też tak miałamale trzeba być dobrej myśli i pamiętaj zbadaj przyrost
![]()
Ja w wtorek miałam bete 846,40jutro idę powtórzyć zobaczymy ile jestJa pierwsza beta 4-5tydzien miałam wynik 5800 a kolejna po 48 tylko 8400. Nie było nawet tego przyrostu 66% ale 5t5d było już widoczne serduszko![]()
Dlaczego nie powtarzasz dzisiaj?Ja w wtorek miałam bete 846,40jutro idę powtórzyć zobaczymy ile jest
Dziś nie moge pracujeDlaczego nie powtarzasz dzisiaj?
To bez sensu takie powtarzanie. Przyrost się sprawdza po 48h. Masz ciążę, teraz po prostu poczekaj do 7-8 tygodniani idź na wizytę.Dziś nie moge pracuje![]()
Można również po 72h aczkolwiek po 48 h lepiej się liczy te przyrosty.To bez sensu takie powtarzanie. Przyrost się sprawdza po 48h. Masz ciążę, teraz po prostu poczekaj do 7-8 tygodniani idź na wizytę.