Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od tego siedzenia w domu chyba Ludzieeee!!!!! Spać nie mogę. Kładę się do łóżka i leżę i leżę i leżę i mam wrażenie jakby wewnątrz mnie stado robali obłaziło. Ni to swędzenie ni to mrowienie w mięśniach... oszaleć można!!!! Wszystko wskazuje na brak magnezu, tak mi się wydaje, bo dzisiaj aż chodzić nie mogę tak mnie łydki bolą.
Jak dzisiaj się nie wyśpię to zwariuję! Najgorsze jest to uczucie "swędzenia" w mięśniach. Miałyście coś takiego?
Jedna z Dziewczyn na forum miala ten sam problem:
Mam nadzieje, ze nikt sie jeszcze tak nie meczy i jestem dopiero druga na forum z tym paskudztwem - najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczyla. Ech, jak nie teraz to za kilka lat sie czlowiek wyspi
Milego!
i przesypiam do około 8-9 rano, czyli śpię po 4-5 godz średnio. Drugim problemem jest to,że w nocy jak się przebudzę dopadają mnie jakieś duszności,lęki
Dziwne to, ponieważ mam szczęśliwe małżeństwo,pieniędzmi też nie powinnam się przejmować, więc skąd się to bierze
dziwne to wszystko...że problemy ze snem, to widzę dużo kobiet ma, ale lęki????