Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja niestety nie mam pojecia :-( sory, nie moge Ci pomoc. W ostateczosci jak sie cos dizeje to na pogotowiu zawsze dyzuruje pediatra, my tam kiedys bylismy i nie nazekam.
Cześć
Witaj Iza w naszym gronie Napisz coś więcej o sobie
Agatka w sumie nie byłyśmy nigdzie bo po weekendowej,nocnej kuracji czosnkiem polepszyło jej się.W nosa tak nie leciało a wczoraj już bez kaszlu.Jakiś wirus bo wszyscy w domu kichali i prychali
Ale za to zęby trzonowe jej idą i ma dziąsła spuchnięte :\ A tak dożarta jest że koniec świata.I to nie płacze tylko chodzi i piszczy
Pozdrawiam wszystkie
Kitka to dobrze ze to nic powaznego... ten wirus takze i nas odiwedzil wiec nie martw sie kazdego to zlapie. Wiem cos o tych opuchnietych dziaslach i placzu... Igor skonczyl zabkowac jakies 2 miesiace temu, ale to tez byl koszmar. Kazdy musi przez to przejsc, ale ja ciesze sie ze mam to juz za soba ;-)
Ja się będę cieszyć jak jej już wyjdą
A dzisiaj byłam na Wyspiańskiego u koleżanki bo wczoraj urodziła Emilkę mają
Warunki nie do porównania z tymi starymi :\ Teraz to jest luksus tam rodzić
Pozdrawiam
Faktycznie warunki na Wyspianskiego sie zmienily.... na plus... teraz Wojewodzki ma konkurencje jeszcze wieksza.... Ola narazie odpukac omijaja wszelkie wirusy... a w poniedzialek ide go zaszczepic na meningokoki...
Pogoda taka piekna ze pewnie sie dzis gdzies przejedziemy.... moze na Slowacje...
A wy co porabiacie?????????
Znow tu taka cisza, a na moje pytanie o spotkanko to nikt nie odpowiedzial!!!!!!!!!!!!!
Cześć
Pojechałam w sobotę na pogotowie z małą,bo gorączka i gorączka.Okazało się ze angine ma Dzisiaj już jest lepiej a w piątek do kontroli.
Teraz będę mieć wiecej czasu na Oliwki i ogólnie dla siebie więc jak tylko mała wyzdrowieje to będziemy mogły się spotkać bo dostałam umowę zlecenie tylko do 24 czerwca :\ Ale się wkurzyłam.No nic trudno.Mój się kazał nie martwić,na razie pracuje w Norwegii więc nie ma zle
Pozdrawiam