reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
To teraz kilka naszych fotek.
Tu z mamusia w baseniku kolo domku....
lipiec2007027gp7.jpg

tu z kolega na basenie w czechowicach
lipiec2007040we9.jpg

tak podrywal Olek laski na basenie
lipiec2007050dc1.jpg

Mamo pusc mnie.... bo mi ta laska ucieknie....
lipiec2007057ti3.jpg

a tu juz nad jeziorkiem.....
lipiec2007065bj6.jpg

lipiec2007073sy9.jpg

dobra mamuski to wy sie dalej opalajcie nad tym jeziorkiem a my jedziemy na imprezke....
lipiec2007088mt1.jpg

Agusia bombowe te zdjecia:-):-):-):-):-) kurcze jak wam zazdroszcze tych przygod..... my raczej w domu siedzimy.
Olus jest swietny, a na tych zdjeciach wyglada jakby byl calkowicie samodzielny:szok: przynajmniej tak na 2-3 latka.

Dzień doberek ;)
Agusiaaa śliczne fotki :-)
Ja tu mało zaglądałam bo spędzam czas ze swoim mężczyzną i Oli ;-)

A jeszcze od poniedziałku będziemy remontować mieszkanie to już całkiem od świata będę odcięta :-D
Pozdrawiam gorąco ;)

tutaj naprawde nic sie nie dzeje:szok::szok: wszystkie dziewczyny nas opuscily:-( zostala tylko Agusia,ktora odpisuje na posty:tak::-) przynajmniej wiem ze nie jestem tu sama.
Agusia jak urlop mija? Olus nacieszyl sie juz mamusia?

Juz po urlopie. Ale bylo super. Odpoczelam sobie no i bylam non stop z Loluniem. Teraz mam sajgon w pracy bo inne dziewczyny sa na urlopach i trzeba za nie robic.... ale przezyje...
Co do naszego watku to faktycznie Agatko zostalysmy praktycznie we dwojke.... no i Kitka jeszcze czasami zagladnie.... a tak nas bylo duzo....
Sandra.... jesli tu zagladasz to my sie wybieramy do szczyrku na kulture w sobote i moze moglybysmy sie gdzies spotkac, co ty na to?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry