Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agusia bombowe te zdjecia:-):-):-):-):-) kurcze jak wam zazdroszcze tych przygod..... my raczej w domu siedzimy.
Olus jest swietny, a na tych zdjeciach wyglada jakby byl calkowicie samodzielny przynajmniej tak na 2-3 latka.
tutaj naprawde nic sie nie dzeje wszystkie dziewczyny nas opuscily:-( zostala tylko Agusia,ktora odpisuje na posty:-) przynajmniej wiem ze nie jestem tu sama. Agusia jak urlop mija? Olus nacieszyl sie juz mamusia?
Juz po urlopie. Ale bylo super. Odpoczelam sobie no i bylam non stop z Loluniem. Teraz mam sajgon w pracy bo inne dziewczyny sa na urlopach i trzeba za nie robic.... ale przezyje...
Co do naszego watku to faktycznie Agatko zostalysmy praktycznie we dwojke.... no i Kitka jeszcze czasami zagladnie.... a tak nas bylo duzo.... Sandra.... jesli tu zagladasz to my sie wybieramy do szczyrku na kulture w sobote i moze moglybysmy sie gdzies spotkac, co ty na to?