reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Leci powolutku.... Olek wlasnie sobie wymyslil zabawe i biega po lozku... i nie pomoze mu gadac ze nie wolno.... lobuz....
Ma juz 12 zebow..... i chyba mi idzie nastepny... za chwilke ide go kapac i klasc spac bo juz go normalnie nosi....

hehehe:-D te zabawy dziciakow to mnie czasem rozwalaja... Igor od jakis 3 tyg wymyslil ze bedzie pluł na podloge (zeby byla mokra) i bieze szmate do podlogi i wyciera,mnie to strasznie denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale musial gdzies mnie podpatrzec jak wycieralam podloge i teraz nasladuje:-D
Staram sie nie zwracac na to uwagi, i mam cicha nadzieje za za niedlugo mu to przejdzie:sorry:

Igor ma juz 16 zabkow i na nastepne sie chyba narazie nie zapowiada.

Pozdrowienia dla Olusia i Mamusi, wielkie buziaki od nas.

Sandra.... jesli tu zagladasz to my sie wybieramy do szczyrku na kulture w sobote i moze moglybysmy sie gdzies spotkac, co ty na to?
Ze tez zajrzalam tu dopiero dzisiaj! :wściekła/y:
Na TKB chodzilam z Sarka codziennie, wiec szkoda, ze nie udalo sie nams potac. Ale mam nadzieje, ze bedzie jeszcze ku temu okazja :-) :tak:

Na sama mysl, ze moje dziecko tez bedzie za chwile wymyslac takie zabawy ciarki mnie przechodza :-D Juz czasami jest nie do wytrzymania, a co bedzie za kilka miesiecy - to nawet sobie tego nie wyobrazam ;-)

Witam po 2tygodniowej nie obecności ;)
My już po remoncie i przynajmniej mamy już z głowy wszystko ;-)
Oliwka wróciła na swoje stare śmieci :-D
Jak znajdę chwilę to napiszę więcej co u nas ;-)
Pozdrawiam

nie bylam Basiu.... siedzialam w domu i prasowalam kreacje dla mnie i dla Ola na sobote bo idziemy na wesele

Pytam bo widziałam dziewczynę bardzo do Ciebie podobną.

A tak z innej beczki. Nie znacie kogoś godnego polecenia, kto chciałby się opiekować dzieckiem. Prawdopodobnie będę wracać do pracy i szukamy opiekunki. Jeśli znacie kogoś będę wdzięczna bardzo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry