Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może wkleisz jakieś zdjęcia swoich dzieci?
:sick: Ma zapalenie dziąsełek i gardła, a od wczoraj miałam wróci do pracy po urlopie. Niestety nie zostawię go z 39,5 z babcią. Mam 3 dni opieki. No i do końca sierpnia pracuję na pół etatu, a potem na cały. Ciężko mi będzie się przestawić.
nie wiecie jak to wyglada w bielsku? i gdzie wy rodzilyscie i jakie macie wrazenia ogolnie z pobytu w szpitalu?
SZczęśliwy dzień
:-)
Dzień później już było 11 porodów i nie przyjmowali. Jak wypisywali mnie do domu (po dwóch dniach, bo brak miejsc, więc jak wszystko ok to papa do domu) to dziewczyna 5 godzin czekała w sali poporodowej na moje łóżko
A napewno to nie jest miłe jak sama rodzisz pierwszy raz, niewiesz co i jak a tu jeszcze ze szpitala Cię wyganiają. Jakimś wyjściem jest załatwienie położnej , ale nie wiem nawet jakie są stawki, bo nie załawiałam. Mnie chyba też pomogło, że mój lekarz prowadzący tam pracuje i widzieli to na karcie ciąży, choć też nic z nim nie załatwiałam.