reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej Dziewczyny
nie wiele sie tu dzieje ale zawsze to cos;-)
my dziisja wrocilismy z nad morza bylo swietnie:-) powklejala bym wam fotki tylko nie potrafie:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y: moze moglybyscie mnie poinstruowac?

A tak z innej beczki. Nie znacie kogoś godnego polecenia, kto chciałby się opiekować dzieckiem. Prawdopodobnie będę wracać do pracy i szukamy opiekunki. Jeśli znacie kogoś będę wdzięczna bardzo.

Basiu ja jestem chetna do opieki nad dzieciatkiem:-)

Witam ja też mieszkam w Kozach od urodzenia.Jestem szczęśliwą mamuśką 6 latka i 14 miesiecznej córeczki. Pozdrawiam

oooo witam nowa Mamusie z Koz... ja tez mieszkam w Kozach:tak:

Witaj Jolu, ja również jestem z Kóz :-D

:szok::szok::szok:Madzia tyz Koz jestes:szok: jakos nie wiedzialam o tym....... a gdzie dokladniej mieszkasz jesli wolno wiedziec?

zalamalam sie teraz juz calkiem :-( i juz calkiem nie wiem co zrobic. wszystko wyglada na to, ze to gdzie bede rodzic zalezy od przypadku... katastrofa.
dziekuje wam bardzo za odpowiedzi.

Izabela ja rodzilam w wojewodzkim i bylo swietnie... co prawda mialm wynajeta polozna i lekarza prowadzacego, ale jak rozmawialm z innymi dziewczynami(ktore nie milay oplaconych poloznych) to takze sobie chwalily. Nie ma sie czego bac pozdrawiam

Marysia juz taka mala kobietka... sliczna ....
Wszystkie dzieciaczki przecudowne i sorki ze nie wymienie wszystkich osobno...
A tu moj Aniolko - Diabelek
w baseniku z pileczkami na dniach kutlury beskidzkiej.
05sierpien2007031lp3.jpg

w babcinych kwiatkach.... ale mial ubaw a babcia nerwy....
05sierpien2007041bg1.jpg

z kuzynami....
15082007030qt2.jpg

na drabinie...
parkminiatur004qn7.jpg

z grzybkami....
parkminiatur007yk6.jpg

w parku miniatur....
parkminiatur021vb7.jpg
parkminiatur032kr7.jpg

w samochodziku...
parkminiatur062rq7.jpg

i na koniku...
parkminiatur073wx2.jpg

taki ze mnie lobuziak
000002ae5.jpg

a tak sie bawilem na weselu....
weseleaniimateusza2003tz5.jpg

weseleaniimateusza2005ca7.jpg

To troszke naszych fotek.... sorki ze cytowane z majowek ale tak bylo szybciej...

Witam was goraco

Kilka fotek z naszych wakacji:-)

Igorek z kolegą, na placu zabaw

Zawsze probowal wejsc na zjezdzalnie od drugiej strony:-D i zawsze sie to tak konczylo:-D

Wszystkie dziury wykopane przez tatusia Igorek zaliczal pierwszy

Rozbije ta babe

Nie odpuscil sobie gofra

Zabawy w piasku

Na zjezdazlni tylko z Tata

Pierwsze moczenie nozek

Z mama na molo

Ponownie dziura

Uwilebial jak zalewaly go fale

Mamusiu Tatusiu juz wstalem i jestem ubrany idziemy na plaze:-D

"Brum Brum"

Uciekaj Tata uciekaj

Zabawy na plazy( niezbyt ladna pogoda)

ale fajne te wasze bomble! :-D ja na mojego musze jeszcze troszke poczekac :tak:. zastanawiam sie gdzie mozna spedzic wakacje z takim rocznym maluszkiem. wy bylyscie gdzies z takimi malenstwami czy raczej nie warto?

Iza my byliśmy z Olą na rajdzie rowerowym wzdłuż Wisły na ponad 2 tygodnie (oczywiście autem, nie na rowerach), a potem tydzień nad morzem w Piaskach. Ola miała akurat roczek. Było super, Ola świetnie się bawiła zobaczyła wiele fajnych miejsc. Generalnie z dzieckiem możesz się wybrać wszędzie, bo roczny brzdąc to już taki mały wiekli człowiek. Dziewczyna od nas z Czercówek była w Tunezji i też sobie bardzo chwali.

Iza ja bylam na wakacjach z malym juz rok temu, mial wtedy 6 miesiecy. Bylismy nad polskim morzem i bardzo sobie chwale, maly swietnie bawil sie w piasku, to byla dla niego nowosc. Pamietam jego rekacje jak dalismy mu pierwszy raz nozki do piasku....to byl taki najszczerszy usmiech jaki wtedy moglismy zobaczyc. W tym roku bylismy w tym samym miejscu i tez bylo swietnie. Igor cudownie sie bawil i tylko biegal co chwilke do wody bo tak lubil jak go fale zalewaly:-D.
Moim zdaniem nie ma sie co bac jechac z malymi dziecmi na wakacje one tez z tego czerpia ogromna przyjemnosc:happy:.

Pozdrawiam wszytskie Mamusie z dzieciaczkami, te ktore sie udzielaja i te ktore sie chyowaja gdzies po katach:dry::-D wielki buziak dla maluchow

reklama
Witam,
Zdjęcia z wakacji cudne. Jak te dzieciaczki szybko rosną...
My na wakacjach nie byliśmy, kosztem budowy domu. ALe warto bo chyba Święta spędzimy u siebie :) Choć przydaloby się nam spędzić trochę czasu tylko we trzech. Od poniedziałku wróciłam na cały etat do pracy (tzn 7 godzin bo mam zaśw. o karmieniu;-)) więc mam jeszcze mniej czasu na forum. Do tego z Adasiem nie da się nic zrobić, więc jak śpi to nadrabiam zaległości w pracach domowych.

Agatka BB jestem z okolic ulicy Panienki, a budujemy się w Małych Kozach w okolicach ul.Złotej:tak: A ty z jakiego rejonu jesteś?

Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki i życzę miłego, mam nadzieję bez deszczowego weekendu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry