Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-):-)

Wpadnij na plotki 
Ja jak mi pobiera cytologie to nic praktycznie nie czuje
Moze ja jakas nieczula jestem
;-)
;-)
Ja mam od tego forum ;-) A powiedz, nie boisz sie, ze Twoj maz moglby jakims przypadkiem dowiedziec sie o Twoim blogu i przeczytac np. watek "Przysiega"?
:-):-):-) Dobrze, ze dowiedzialas sie dokladnie jak to jest z karetkami
Teraz spokojnie mozesz zaczac rodzic ;-)

A pazurki robilam przed ciaza w salonie Angels na koncu 11go listopada i tez robily super
Szczegolnie Aneta, ale wiem, ze byla na macierzynskim i nie wiem czy juz wrocila, ale salon polecam
!
(a mialam trzymac diete, bo lato tuz tuz hahaha).

no i na wizytę u lekarza, bo i mama i ciotka mówią, że może mnie w środę wysłać do szpitala - ale to się zobaczy w środę;-)
hehe Ona też się chce przecież wyszaleć - zresztą Sara to chyba w takim wieku przekory teraz jest i musi mamusi dać popalić

- czy leki dane przez lekarzy pomagają
Zwracaj na to oko uwagę, bo faceci czasem lubią mówić, że jest ok a wcale tak nie ma. Wiem to z doświadczenia
a jak pisałam z oczami nie ma żartów.
Aż taka zmęczona tym tygodniem, że ciągle wypoczywasz

wstałam dzisiaj coś po 10, potem zjadłam śniadanie ( 6 drożdzówek, herbatka i kakao
). Jakiegos lenia złapałam i zapatrzyłam się w telewizor ... ale jestem 
chyba, ze cos milego mi poopowiadasz
Co do tej cytologii - ja ogolnie nie lubie rozkraczac sie przed lekarzami ... czuje jakis dyskomfort i wogole ... i jeszcze ten zimny wziernik - bleee 
a Sara faktycznie moze przechodzic teraz "syndrom 2latka" - taki pierwszy bunt
no i gratuluje okresu 

) to taka sytuacja moze pomoc waszemu malzentwu a nie zaszkodzic. Dobrze, że mezulka oczko ma sie dobrze...ale niech uwaza na przyszlosc ... 
6 DROZDZOWEK!!!!!!!!!!!ZRTUJESZ SOBIE TERAZ Z NAS?
ale powiedzial ze juz duzo lepiej