reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Daisy, na dniach bedziesz miala Mala przy sobie...nie obrozisz sie a ona juz bedzie :-D:-D:-D dobrze, ze juz taki wzor napisany... nie zajmie Ci duzo czasu jego wyslanie. I chocby to mial byc srodek nocy - PISZ :tak:
Jakas dzisiaj malo rozmowna jestem...:baffled::dry: Chyba zaraz pojde na poobiednia drzemke ...

reklama
Wiadomo, że każdy by chciał mieć tego wnuka czy wnusie żeby się nie mówiło, że "śpi z dziadkiem czy z babcią" hehe, ale i tak są zakochani i szczęśliwi z tego, co się urodzi ;-)

A pradziadkowie to wiadomo :-) że pokochają to, co będzie, ale ja mam dziadka, że tak powiem z jajem :-D i on sobie zawsze musi pożartować i Sławkowi podokuczać, że synka nie umiał zmajstrować :-)

Zresztą jak to chyba u każdej z nas każdy się modli tylko o to teraz by się urodziło zdrowe i bez problemów, a potem zaczną rozpieszczać i kochać jak swoje ....

Brandy śpioch ;-) miłego leniuchowania :-D

Kurcze dziewczyny ledwo dobrnelam do konca...
BRANDY,Daisy to ja tez przylaczam sie do klubu Zuzek tylko ze moja jest juz na swiecie:-Di to jak jest...
Dziewczyny dlaczego tak boicie sie wojewodzkiego? ja tam rodzilam i jestem bardzo zadowolona drugie dziecko tez bede tam rodzic.chodzilam tez tam na szkole rodzenia i przyznam ze troche mi sie to przydalo (W tez)zwlaszcza jezeli chodzi o opieke nad dzieckiem , no i mozna sie troche oswoic z porodowka poogladac wszystko itd.
Brandy jezeli chodzi o opieke nad Zuzia to TY nie mozesz sie przemeczac a Zuzka juz sporo wazy...ale zapraszam na kawe(obiecuje ze nie bede Cie zameczac opowiesciami o nacieciu krocza:-D) jak tylko bedziesz w Bielsku napisze Ci numer telefonu na priva ,a jezeli bedziesz miala ochote wyjsc do kina to tez wal smialo.

Witam Was Kochaniutkie w niedzielny ranek...
Może pogoda się zrobi ładna i będzie można iść na spacerek...

Ja w ciąży namiętnie zajadałam się mandarynkami... teraz mój smaczek przeszedł na Olusia i teraz on wcina mandarynki...

Sandra ten salon w Buczkowicach to może ten drewniany kiosk koło szkoły?? Chodzę tam czasami do fryzjera, no i do ślubu też się tam czesałam. U Agnieszki o ile dobrze imię pamiętam. O kosmetyczce na 11 listopada też słyszałam, już tam blisko przejścia podziemnego pod Żywiecką... świetnie robi tipsy...

Daisy co do spotkań rodzinnych to tak jak piszą dziewczyny, trzeba sie wyluzować... i odpowiednio odpyskować... żeby nie obrazić a żeby dać do zrozumienia...

Brandy ty to jesteś agentka.... 6 drożdżówek........ podziwiam cię dziewczyno... kurcze i tylko 4 kg ci przybyły...
Ale powiem wam że jak ktoś był szczupły przed ciążą i ma dobrą przemianę materii to po ciąży wróci szybko do swojej dawnej wagi... zazdroszczę takim dziewczynom... ja to szczupła chyba nigdy nie będę.... buuuu....

Hej dziewczynki :-)

Witam niedzielnie :-) Ja w pracy, ale taki tego plus, ze znowu moge sobie posiedziec na BB ;-):-)

Tak sobie pomyslalam, ze fajnie byloby sie spotkac. Co Wy na to? :-):-):-) Ladne, cieple i sloneczne dni sie zaczna to moglybysmy sie umowic na jakas kawke/soczek/piwko etc. :-):-):-)

Daisy, i jak tam? Dalej bezobjawowo? ;-):-)

Ja wczoraj padlam razem z moim dzieckiem po 21:00 :-pale to przez ta ohydna pogode, ktora wczoraj byla :baffled::blink:
Teraz mam 3 dni wolnego, a w srode w nocy jade na targi do Warszawy, wiec mnie do niedzieli nie bedzie, buuu :-:)sorry2::-(

Dzien dobry mamusie :-D:-D:-D my juz tez na nozkach jestesmy i juz po sniadanku... dzisiaj troche delikatniej - 4 kromeczki z dzemem i dwie drozdzoweczki :laugh2::-p
Agusia - tylko ja sie boje, ze te kilogramy mi przyjda ze zdwojona sila :dry: a poza tym nigdy nie nalezalam do szczuplych osob, a raczej wrecz przeciwnie ...

Sandra ja na spotkania chetna jestem zawsze :laugh2::laugh2::laugh2: ale z tym piwem to przesadzilas :sorry2: ja to soczek, ewentualnie napoje gazowane :-)

Daisy malutka juz sie pewnie powoli zbiera do wyjscia a Ty nawet o tym nie wiesz :-D:-D:-D

Luandzia dziekuje za numerek :tak: jestem do Twojej dyspozycji - wypady do kina, pogaduchy, zakupy i inne babskie rzeczy - TO JA :tak::-D

Bernadka jak tam po spotkaniu rodzinnym ??? :-D

A ja dzisiaj zrobilam napad na allegro i zamowilam sobie 2 bluzki i kiecke dzinsowa :-D nie ma to jak niedzielny poranek rozpoczety zakupami :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ale nudy dzisiaj :-p Jeszcze prawie 5 godz. i do domu :-p:rofl2:

Brandy, Ty zarloku :-p;-):-D Gdzie Ty to miescisz wszystko, a moze to Zuzia taki glodomor, ze pochlania te kanapki i drozdzowki razem z Toba? ;-):laugh2:;-)
Ja tez zawsze chetna na babskie spotkania, zakupy, plotki etc., wiec prosze miec mnie na uwadze ;-):-):-) A z tymi Twoimi kraglosciami to nie przesadzaj, grubej Cie nigdy nie widzialam :no::-)
Chwal sie zakupami :tak::-) Ja tez od rana kraze po allegro, ale sama nie wiem czego szukam :-pJakas tunika by mi sie przydala do rurek, ale nic nie umiem znalezc :baffled::-p

Bernadka, nie ma to jak rodzinne imprezki :baffled::-p Dobrze, ze juz po; a lekkie wstawienie sie na tego typu spotkaniach jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;-):-D No chyba, ze w oczach czlonkow rodziny ;-):laugh2:

Do góry