Mery
zakręcona pozytywnie
No i znowu zamarło u nas.
Sandra dużo zdrówka dla małej oby szybko wyszła zz tego a po opisie lekarstw to chyba taki standardowy zestaw bo ja też to miałam bez antybiotyku.
Ania fajnie ze masz robote przynajmniej dychniesz od małego troszke to potrzebne.
Agusia u nas też organista chodzi z ministrantami u nas pisze na drzwiach może chłopcy jeszcze nie dorośli.
Kunek u nas jeszcze księdza nie było ale jakos mi nie śpiesznio
U nas kolejny dzień minął bylismy na sankach i u rodziców teraz czekamy aż małe pójdą spać bo jestem wykończona.
Sandra dużo zdrówka dla małej oby szybko wyszła zz tego a po opisie lekarstw to chyba taki standardowy zestaw bo ja też to miałam bez antybiotyku.
Ania fajnie ze masz robote przynajmniej dychniesz od małego troszke to potrzebne.
Agusia u nas też organista chodzi z ministrantami u nas pisze na drzwiach może chłopcy jeszcze nie dorośli.
Kunek u nas jeszcze księdza nie było ale jakos mi nie śpiesznio
U nas kolejny dzień minął bylismy na sankach i u rodziców teraz czekamy aż małe pójdą spać bo jestem wykończona.
:-( gdzie sie podziewacie?;-)
autko zapaliło i o 5.50 stałam już w kolejce... portier sie nad nami zlitował i o 6.30 wpuścił wszystkich do srodka zebysmy nie marzli

Nie wiem czemu moje dziecko tak uwielbia jak nią trzęsie
ale lepsze to niz nic
Amelka jakoś nie tęskni za leżakowaniem na dworze...bałam się tego, bo tyle czasu tylko na dworze spała i myślałam, że nie przyzwyczai się do warunków domowych, a tu miła niespodzianka :-)