Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)Chwal sie zaraz - kto to?
:-)
Tragedia to co sie dzieje, chodzi sie jak po pustyni
wiec u nas spacery tylko na nogach albo na sankach (ale przejscia tak waskie, ze lepiej chodzic na nogach).
A co!
;-)no i miłego pracowania i zebys mogla wkoncu odpocząć

odpoczniesz przynajmniej przed nowymi obowiązkami;-)
a odsniezania wspolczuję;-)i zdrówka dla dziewczynek - oby Wam nie wynikło nic groźnego
finansowo wychodzi podobnie a masz zapewnioną fantastyczną opiekę wszystkich z personelu a nie tylko połoznej
;-)a wiesz juz jaka płeć??
. Też słyszłam pogłoski, żę specjalizują się w wykonywaniu cięć cesarskich
. Wg mnie poważnym minusem dla nich jest brak oddziału patologii noworodka oraz intensywnej terapii, więc jak coś złego dzieje się z kobietą w czasie lub po porodzie bądź z jej dzieckiem to zostaje przewieziona do Szpitala Wojewódzkiego:-(. Moja koleżanka, która obecnie jest już położną, miała praktyki w tej klinice i bardzo sobie ją chwali
. Mając doczynienia z Eskulapem mogę jedynie stwierdzić, że pracujący tam personel zarówno medyczny, jak i niemedyczny nie należy do najuprzejmiejszych w Bielsku-Białej - chciałam się umówić na pilną wizytę do ginekologa z powodu krwawienia z dróg rodnych, w dodatku prywatną, a została potraktowana, jak intruz (było to w I kwartale ub.r.):-(. A tu kilka linków z opiniami na temat tej klinki: Kafeteria - Bielsko-Bia