Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) do tego powrot na uczelkę, ale co super, mam zajecia tylko dwa razy w tygodniu, na dodatek ta sa lacznie 3 wyklady
tak mnie tym ucieszyli, ze sobie nie wyobrazacie 
dla mnie bomba, zreszta wiekszosc wie jaki mialam porod hehe :-) i naprawde teraz z marszu moge isc

ale przynajmniej zna numer awaryjny 

:-)
współczuję naprawdę...

Ale jak widać to nie jest regułą:-) gratulujemy ;-)

:-). Nie wiem nawet kiedy to przelecialo,nawet nie pamietam go juz jak byl malutki...chociaz on chyba nigdy nie byl malutki;-)

.Nice BOY:-)napisz jak tam...co tam...skad go tam

.Dominik narazie ma dwie jedyneczki dolne...ale chyba za chwile gora pojdzie bo dziasla ma takie "rozlane"
Nie jestes wyrodna matka i nie dziwie Ci sie ze masz czasami dosyc.Ja przy jednym czasem wymiekam,a co dopiero jakbym miala jeszcze jedno:-( Miejmy nadzieje, ze za jakis czas wszystko sie unormuje:-)
.Czekam az ten sniegus juz sobie pojdzie, bo wozkiem ciezko jechac a wiec zaopatrzylam sie w nosidlo na brzuch i bede nosic malego;-)mam nadzieje ze przyjdzie dzisiaj lub jutro
? Za niedługo zacznę kompletować wyprawkę, a kto lepiej podpowie, jak nie inna Mama:-). Czekam na podpowiedzi
.