AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Ale forum sie nam powieksza... 

:-):-):-)
Witam wszystkie nowe mamusie i przyszle mamusie... ;-)
U nas po staremu... Maz na wyjezdzie...

W ten weekend byl w domku ale znow pojechal na dwa tygodnie.... Olek strasznie za nim teskni... 

I ja tez...

Brandy fajnie ze masz kogos...
Trzymam kciuki zeby sie dobrze ulozylo... Bedzie ok...
Sandra ty to biedulko chyba w pracy wiecej weekendow spedzasz niz w domku...

A tak out of topic to przyszlo mi wyrownanie za zuzyty gaz... I kurde musze im 500 zl zaplacic... Szok...wszystko przez to ze mialam male rachunki prognozowe przez caly 2008r...

:-):-):-)Witam wszystkie nowe mamusie i przyszle mamusie... ;-)
U nas po staremu... Maz na wyjezdzie...

W ten weekend byl w domku ale znow pojechal na dwa tygodnie.... Olek strasznie za nim teskni... 

I ja tez...

Brandy fajnie ze masz kogos...
Trzymam kciuki zeby sie dobrze ulozylo... Bedzie ok... Sandra ty to biedulko chyba w pracy wiecej weekendow spedzasz niz w domku...

A tak out of topic to przyszlo mi wyrownanie za zuzyty gaz... I kurde musze im 500 zl zaplacic... Szok...wszystko przez to ze mialam male rachunki prognozowe przez caly 2008r...
? Teraz rachunki są o 1/2-1/3 niższe niż rachunki prognozowe. Oni tylko kombinują, jak wyciągnąć pieniądze od ludzi. Lepiej wydać parę groszy za telefon, aby płacić za to, co faktycznie zużyjecie, niż płacić jakieś rachunki prognozowe, a potem jeszcze jakie dopłaty. Warto spróbować.
normalnie ida jej jakby chcialy a nie mogly za bardzo. A marudna jest okrutnie 
). No i teraz mam nadzieje, ze wystawi nam ładna opinie. Bardzo sympatyczna, starsza ( koło 50tki) kobieta :-)
... odpadnie mi gotowanie, bo bede jadla u rodzicow, a zuzycie bedzie tylko tyle co za grzenie wody... musze tam zajechac i sie dopytac...
.