Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Kunek faktycznie to z tym białkiem to chyba prawda, bo od kiedy malej ograniczyłam białko to wysypka zniknela
Brawo dla Emilki, że tak ładnie Ci usnęła. Amelka już od dawna przyzwyczajona do takiego zasypiania ;-)a jak Ci noce przesypia?
m@dz1@ jesli chodzi o Bielsko to takie ubranka do wyprawki kupisz w Tesko na Warszawkiej
wczesniej juz dziewczyny o tym pisały - ładnie sie piora i ladnie sie nosza:-) Możesz też zajrzeć do sklepu Duduś 
Jutro wielki dzien dziewczyny
trzymajcie kciuki błagam 
Brawo dla Emilki, że tak ładnie Ci usnęła. Amelka już od dawna przyzwyczajona do takiego zasypiania ;-)a jak Ci noce przesypia? m@dz1@ jesli chodzi o Bielsko to takie ubranka do wyprawki kupisz w Tesko na Warszawkiej
wczesniej juz dziewczyny o tym pisały - ładnie sie piora i ladnie sie nosza:-) Możesz też zajrzeć do sklepu Duduś 
Jutro wielki dzien dziewczyny
trzymajcie kciuki błagam 

i czekamy na relację;-)
co nie znaczy, ze ja się wysypiam, bo chodzę spać coś koło 1 
ale mogłam się tego spodziewać. Powiedział, że zgodzi sie na wszystko, ale chce decydować o wyjazdach Amelki za granicę i nie zgodzi się na to, żeby mała miała nazwisko inne niż jego, bo to JEGO córka
Nie pomogły tłumaczenia, że chcę, żeby miała normalną rodzinę, że chcę uniknąć pytań typu " Mamo, dlaczego mój brat/siostra ma inne nazwisko niż ja?" Powiedziałam mu, że wstydzę się jego nazwiska. Wogóle takie brednie mówił, że szok. Np. powiedział, że był w Szczyrku u paru osób, które chodzą do mnie do baru i będą świadczyć przeciwko mnie. Jest pewien tego, że sąd mu nie odbierze praw. I jest pewny, że uda mu się mnie oczernić
reasumując nie doszłam z nim do żadnego porozumienia