reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Madziu - czy znieczulenie jakieś dają? bo byłam w szpitalu i pytałam co trzeba mieć dla maluszka i położna powiedziała mi że mam zapomnieć o jakimkolwiek znieczuleniu.

• Co było Ci potrzebne dla Adasia w szpitalu?
  • Miałaś go cały czas ze sobą? a co w nocy?
  • Czy rutynowo nacinaja krocze?
  • Wyczytałam że Wyspiański należy do akcji Rodzić po ludzku a to gryzie sie z pobieraniem opłat za osobę bliską...
  • Czy trzeba mieć ciuszki dla tatusia?
Dzięki wielkie za wszelkie informacje

reklama
Agnieszka o znieczuleniu niestety nic nie wiem. Dla Adasia miałam tylko pampersy , ciuszki dawał szpital.
Pierwszą noc po porodzie Adaś był z innymi noworodkami, natomiast już na drugi dzień rano do końca był ze mną. w nocy też. Ale jeśli tylko poczujesz się zmęczona, możesz oddać dziecko pielęgniarkom.
Krocze nacinają rutynowo, nawet nie pytają o zgodę.
Nie mieliśmy porodu rodzinnego, więc nie wiem co z ubraniem dla tatusia. Opłata przy porodzie rodzinnym to 100zł, więc nie wiem co z akcją "rodzić po ludzku".

Pozdrawiam

Ja miałam niby rodzinny i nic nie płaciłam :cool2: Tak jakoś wyszło a tatuś miał założony taki zielony fartuch i kapcie workowe z automatu ;-) Jeszcze miałam krem Alantan plus i chusteczki do pupci :-) Co do krocza to tak jak pisze Madzia ale mi tam było wsio równo :-D Żeby tylko łatwo i szybko poszło

Oj Agnieszka to juz nie dlugo u Ciebie!!!!!!Oby wszystko poszlo szybko i sprawnie!!!

dzis cudna pogoda!!! tez wiekszosc dnia spedzimy na spacerku:)

Pustki bo weekend ;-) Moje kochanie przyjechało w piątek i trzeba było nadrobić zaległości ;-) Za oknem pogoda nie wyrazn,Oliwcia teraz śpi a my wybieramy się na zakupy :-) Typu pampersy itp
Miłego dzionka

reklama
no a ja musze pochwalic moja malenka za spacery bo ostatnio zrobila sie troche grzeczniejsza!!
wczoraj pospala pierw pol godzinki pozniej poltora ale musialam ja obudzic:)
no i jakie ma wspaniale towarzystwo na spacerach!!!!!!!

Do góry