reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Big Child fajny brzusio, chyba niewiele urósł od ostatniego razu;-)

Madzik u Ciebie to juz konkretny apartament:-)

reklama
madzik piękny brzusio:) Twoja dzidzia to dopiero ma miejsce na fikanie koziołków.

BigChild u Ciebie też ślicznie i tak jak dziewczyny pisały, tyłeczek jak u murzynki... okrąglutki:)

Dzieki dziewczyny! A brzuch serio jakos sie nie powiekszyl, choc smiem powiedziec ze zszedl nizej poprostu.. Moze z racji ze nie tyje to i nie rosnie mi on. Ale na dole jest kuleczka az sie patrzy :) Mam nadzieje ze wszystko ok...

Madzik jaka fajna willa dla Maluszka :-) Co do pępka to mi nigdy nie wywaliło :tak:
BigChild, a ja mam wrażenie, że jednak brzuszek Ci trochę urósł, super jest :-)

tak was podeszlam i powiem wam laski zeby sie zadnymi kilogramami nie przejmowac nic a nic, jedzcie to na co macie ochote wszystko dla dzidziusia:) ja zaczynalam ciaze od 55kg a w dniu porodu mialam 77 wiec szok teraz jestem niecale 5 tyg po porodzie i juz mam 61 na wadze bez zadnych cwiczen samo karmienie piersia to dziala cuda kilogramy leca w dol jak grawitacja;-) sliczne macie brzusie -fajnie mi sobie przypomniec swoj jak tak na was weszlam:) zycze latwych i szybkich porodow!;-)

Zgadzam się musimy jeść to na co mamy ochote i w takich ilościach jakich potzrebuje nasz organizm i organizm naszego bobaska i nie przejmować się kilogramami:)

ja tem się nie mogę z tym zgodzić.. od kilku dni dopiero w miarę dobrze się czuję i nie mam mdłości i jem na co mam ochote czyli przede wszystkim słodycze :zawstydzona/y: i jestem zła na siebie i wiem że muszę z tym skończyć bo będzie źle ze mną! a do tej pory udawało mi się tak zdrowo odżywiać! moim zdaniem najważniejsze jest żeby zdrowo się odżywiać i właśnie nie objadać się słodyczami.. :no:

Ja staram sie zdrowo odżywiać, ale grzeszki sie zdarzają;-)
Wczoraj jadłam sushi choc wiem ze nie wolno, ale nie mogłam sie powstrzymać :zawstydzona/y:

reklama
Witam,
Misiako dlaczego niby nie wolno jesc sushi w ciazy ??? Ja jem prawie codziennie, bo uwielbiam i nie moge sie jakos bez niego obejsc. Nie jem sushi z surowa ryba, tylko z tunczykiem, lososiem wedzonym, warzywami i nie widze tam nic niedozwolonego ?? Czy jest cos w nim ukryte o czym nie wiem ???

Do góry