Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od dwoch dni to pije, wiec jeszcze pewnie trudno powiedziec jak zadziala... niby ok, kupa lepsza ale wczoraj wieczorem cos marudzil i sie wyginal, wiec chyba nie do konca dobrze.. poza tym czesto pruta :-)dalej :-( ewidentnie to wzdęcia nie kolki.. chyba musimy przeżyć do trzeciego miesiąca i to przeczekać... a u Was nie boli?
to dobrze, ze baczki są :-) oby Wam pomogło.. mojej Małej kupka pachnie, ale jak pierda puści to tak jak stary![]()
Ile zużywacie mleka na miesiąc?
I ile wypijają Wasze pociechy w nocy ?
mam pytanie, czy waszym maleństwom zdarza się wymiotować po jedzeniu? Jak tak to jak często? Moja Nadka ostatnio potrafi w ciągu dnia ze 3-4 razy wymiotować i to tak porządnie. Pediatra stwierdziła, że to normalne u takich maluchów, ale ja i tak się niepokoję, bo niestety mała zwraca wszystko co zjadła i pod dużym ciśnieniem... Boję się jej zostawiać samej, a w nocy ciągle się budzę i sprawdzam czy wszystko jest w porządku.