Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie o rozmiar smoczka do butelki.. czy na tym etapie dalej uzywac tego z najmniejsza dziurka i najmniejszym przeplywem? Czy moze zmienic juz na nieco wiekszy?
W ogole to, co ile wymienia sie smoczek w butelce?
onionku najlepszy ten z najmniejszą dziurką, większe są od 3-go m-caMoże mały się dławić bo szybko leci wtedy. Smoczek niby się wymienia co 1,5-2 m-ce ale ja tam póki dobry użytkuję. Acha i zauważyłam że np z Lovi smok Mini to jeden mam z wolnym przepływem a ostatnio kupiłam do drugiej butli ten sam rozmiar i szybko leci :/ I mały nie chce zniego pić, to nie wiem o co kaman? Czyżby jakiś felerny sort tych smoczków wyszedł? Bo naprawdę dużo szybciej leci z niego i widac gołym okiem różnicę w dziurce :/

te Aventu maja za duza dziurke i połowa mleka była na brodzie 

no a mleczko w nocy tak jak Onionek bebilon pepti...
niby po nim miały przejsc bóle brzusia, bo myslała lekarka, ze sa spowodowane nietolerancja laktozy a tu zonk...Onionku, Gaja my smoczki tez tylko Lovi... inne Gwieździe sie nie podobaja... tylko ostatnio nie moge dokupic... nigdzie nie ma mini...te Aventu maja za duza dziurke i połowa mleka była na brodzie
no a mleczko w nocy tak jak Onionek bebilon pepti...
niby po nim miały przejsc bóle brzusia, bo myslała lekarka, ze sa spowodowane nietolerancja laktozy a tu zonk...