Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję Rurka Tak jestem w 28 tygodniu ciąży i jest to moje pierwsze dziecko Dokładnie nie wiem ile ważyłam przed ciążą ale było to coś koło 90kg przy wzroście 175 :/ W tym momencie mam już 100kg i trochę się martwię, że za dużo przytyłam a jeszcze cały 3 trymestr przede mną. Nie zabrzmiało jak wywiad miło, że zadałaś tyle pytań A Ty Rurka od jakiej wagi zaczynałaś walkę? I ile teraz na liczniku? Czytałam wcześniejsze wpisy ale już zapomniałam tyle tam tych kg było podawanych wcześniej
Lisica- widzę Ty już w maju będziesz miała rozwiązanie miesiąc wcześniej ja mam 27.06 Z tego co czytałam wolisz cc to chyba dłużej musisz czekać z ćwiczeniami ? Ja chciałam urodzić SN ale nie wiem jak wyjdzie lekarz mówi, że mój mały może być dużym dzieckiem.
Ja się zwaze w sobotę, po powrocie ze szpitala. Kurde ciężko o dietę bo mają tu tylko bar i automaty . Przynajmniej postaram się oprzeć chęci na batony i nic nie jeść juz po 18 tej.
Witam nowa koleżanke
Aisha Tobie wybaczam diagnozujcie się z Aleksem i wracajcie szybko do domku !!!
Pauletta spokojnie nie martw się tak bardzo wagą ja na tym etapie miałam już więcej na plusie
Wiec tak tą ciążę zaczynałam z wagą ok 78-80 kg dokładnie nie wiem przy wzroście 164 ... rodziłam z wagą ok 102 kg tak mi się wydaje. Tydzień po porodzie ważyłam 90.2 kg będąc ciągle na diecie lekkostrawnej ... jestem na niej nadal i teraz 3 tyg po porodzie ważę ok 84 kg ... jutro dowiem się dokładnie ile
Nie wiem czy rodzaj porodu ma wpływ na wagę ja rodziłam SN .
Rurka- Gratuluje sporo już zgubiłaś tak trzymaj Jutro się pochwalisz
Staram się nie myśleć o tych kg bardziej boję się, że zaszkodzą mi przy po porodzie bądź dziecku. Dziś byłam u lekarza i jest wszystko pięknie ładne, więc nie ma co się stresować, byleby tak do końca Kg ile by nie było więcej to i tak mam zamiar z nimi ostro walczyć
Trochę sporo ich będzie trzeba się pozbyć
Oj kochana niby straszą że grubsze babki trudniejszy poród mają ale to nie prawda. Lili wyskoczyła po 2,5 godz skurczy parlam nie całe 5 min zdrowa jak rydz i silna jak byk ... nie martw się zrzucisz kg tylko myśl o tym ze chcesz schudnąć nakrecaj się ciągle na to motywuj się
To po porodzie będzie to dla Ciebie naturalna kolej rzeczy :-)
Szybki poród miałaś tylko pozazdrościć najważniejsze, że Malutka zdrowa i wszystko w porządku Dziękuję za słowa otuchy od razu lepiej :-) Staram się właśnie nakręcać już i planuje jak się wezmę za odchudzanie, choć na pewno Młody szybko zweryfikuje mi pewne rzeczy haha