reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Mini kochana ile Ty miałaś w pasie przed ciążą?? :-) Ja nie wiem ile ja miałam, ale na pewno nie mniej niż 92, a Ty 8 mcu ciąży masz tyle co ja przed :baffled:

na szczęście wciąż kg nie przybyło, czyli ważę dokładnie tyle samo co przed ciążą :happy2: (na diecie schudłam 4 kg, które mam nadrobione)

:) a ja mam już +12kg i 104cm w brzuszku, na szczęście wysuwa się tylko do przodu, nie tyją mi nogi, ani ręce, po buzi też bez zmian, więc narazie ok, ale pewnie do końca jeszcze z 2kg przybędzie, tym bardziej, że ostatnio ciężko mi idzie z dietą :(( ile można ;//

widze, ze watek odzyła na nowo..no ale co się dziwić, teraz znowu troszke zaczynamy przybierac, dzidzia rosnie gwaltownie, lozysko zwieksza swoja objetosc. Ja od ostatniej wizyty (2 tyg temu) mam kolejny kg na koncie. +9 i 92 w pasie. zobaczymy jak bedzie dalej..

Kasiulka nie wiem ile miałam przed ciążą , ale w sumie nie mam dużego brzuszka więc może nie tak dużo mniej :-D
Za to Ty szalejesz z kilogramami :-) Być w ciąży i nie przytyć ... no wiesz co :evil:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry