reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gratuluję chłopczyków i dziewczynek. :-)
U mnie dzieczynka, :tak:przynajmniej tak na razie obstawia lekarz. ja też nie widziałam by coś zwisało w kroku, choć urządzenie nie było typowo do usg dziecka. jakies takie mało wyrażne. zresztą sprawdzaliśmy z ginekologiem "na szybko" co będzie, bo w piątek miałam zwykłą " fotelową" wizytę. a że akurat był w gabinecie aparat do usg...to zgodził się sprawdzić.
9 czerwca mam usg genetyczne z genetykiem i nastawiam się że wtedy mi powie. kumpeli przy drugim jej dziecku powiedział już w 8 tygodniu co będzie- po jakiś gruczołach poznał. a w jej pierwszej ciąży też szybko rozpoznał.i co ważne sprawdziło się. wierzę w jego dobrą opinię i muszę przyznać że byłabym bardzo zawiedziona, gdyby się pomylił, albo nie powiedział co i jak. :confused: Ciekawość mnie zżera ale najważniejsze żeby było zdrowe.

Kochane mamusie: Madlein, Aniulek84, Beata10 i wszystkie, które dowiedziały się w ostatnim czasie! Gratuluję Wam poznania płci swoich dzidziusiów!!!

Ostatnia edycja:
Faktycznie więcej chłopców się szykuje:) Gratulacje dla Wszystkich.

U mnie potwierdzone na 99% dziewuszka (100% dopiero po porodzie :p)

no i po usg:))) moja akrobatka brzuszna to dziewczynka na 100% !!!!!!!!!!:))) w czasie badania ponad polowe czasu miala nogi na glowie:ppppppp 28 cm i 500 gram :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry