reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w brzuszku na 100% siedzi chłopczyk Nawet lekarz dał mi wydruk z usg na którym idealnie widać małego ptaszka :)
teraz zastanawiamy się na imieniem. Wojtuś, albo Mateuszek.

reklama
Kochane moje mamuśki!
Piszę dopiero dzisiaj, bo na chwilę udąlo mi się złapac dostęp do internetu - jestem u rodziców i tutaj są kłopoty z siecią.
Otóż będę miała... syna :-)
Na 100%
Jestem tak zaskoczona i zakręcona, że totalnie zgłupiałam, jak się dowiedziałam. Bo ja od samego początku ciąży myslałam, że będzie Emilka.
No ale mój Olek to będzie super gość i tylko przyzwyczaić się do tej myśli muszę.
Mój synuś kochany :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry