Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie każde badanie było u innego lekarza, ja nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo określenia, ale po prostu wolałabym się już nastawić, a nie takie rozbieżne wiadomości...
nie wiem, nie mam chyba odczuć, nastawiłam się na chłopaka chyba po prostu
wolałabym, żeby lekarze od początku nie mogli tego ustalić niż żebym miała sprzeczne wiadomości
Natolin- ja w pierwszej ciazy powiedzialam ze bedzie dziewczynka chociaz lekarz na poczatku powiedzial ze chyba bedzie chlopak, to ja i tak wiedzialam ze bedzie Zosia i koniec kropka, nawet nie bardzo imie dla chlopca wybieralam...a teraz to ja chce dziewczynke, ale wszyscy tak mowia ze bedzie chlopak ze juz sama zglupialam i nie wiem
natolin - nie zazdroszczę niepewności... moje tez było uparte, w końcu 3 usg w ciągu jednego tygodnia i wątpliwości rozwiane.
lady - mi też wszyscy mówili, że będzie chłopak, a jest druga dziewczynka, ale ja się mocno nie nastawiam na pleć, co nie zmienia faktu, że chciałam już wiedzieć kogo zmajstrowaliśmy