reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

reklama
kasiula na pewno ta scenka jest bardzo wzruszajaca,szkoda ze u nbas tak ksiadz nie robi
i kosciolek sliczny-uwielbiam witraze-moj jest taki nowoczesny(dopiero co wybudowany) mi sie nie podoba

Kasiula: zwyczaj piękny. musze pogadac o tym z moim proboszczem. może nawet w piątek, bo z sąsiadkami gotujemy bigos dla robotników na budowe kościoła. tylko że my chrzciny mamy w sobotę. ale nieważne.

:) super! ja tez pewnie sama będe robic zaproszenia :)

A my chcemy chrzcic Karolinę przez zanurzenie. Dziecko całe "ląduje" w wodzie :)

U nas gest podnoszenia dziecka jest tez dośc powszechny. A gdzy ksiądz unosi dziecko dopiero co zanurzone w wodzie, też jest mokry :)

Kinga, a gdzie Ty mieszkasz, że KK chrzci dzieci przez zanużenie?? Ciekawa jestem i jednocześnie bardzo szczęśliwa, że KK w końcu powraca do tego co mówi Słowo Boże. :)

Ja teraz nie chrzczę dziecka, czekam na chwilę, w której samo zdecyduje przyjąć Pana Jezusa do serduszka, wtedy chrzest będzie właśnie przez całkowite zanurzenie.

ANIK78 pisze:
Kinga, a gdzie Ty mieszkasz, że KK chrzci dzieci przez zanużenie?? Ciekawa jestem i jednocześnie bardzo szczęśliwa, że KK w końcu powraca do tego co mówi Słowo Boże. :)

Ja teraz nie chrzczę dziecka, czekam na chwilę, w której samo zdecyduje przyjąć Pana Jezusa do serduszka, wtedy chrzest będzie właśnie przez całkowite zanurzenie.

W Szczecinie :) Taka mała wioska na zachodzie :)

reklama
KingaP pisze:
:) super! ja tez pewnie sama będe robic zaproszenia :)

A my chcemy chrzcic Karolinę przez zanurzenie. Dziecko całe "ląduje" w wodzie :)

U nas gest podnoszenia dziecka jest tez dośc powszechny. A gdzy ksiądz unosi dziecko dopiero co zanurzone w wodzie, też jest mokry :)

Kinga - my też przez zanurzenie,. A kiedy chrzcicie? My na Zesłanie....
Anik - takie rzeczy dzieją się też w Warszawie

Do góry