reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

My chrzciny zrobimy dopiero w sierpniu. Na samą myśl wybrania się do księdza aż mnie trzęsie. Wiem,że będzie problem bo mamy tylko slub cywilny i trzeba będzie się nasluchać.

Tyle czasu zwlekaliśmy bo chcieliśmy mieć rozwiązany problem ze szczepieniami ( zmieniliśmy przychodnie i po problemie) i nie mielismy kandydata na chrzesnego. Brat Jacka nie chciał się zgodzić bo twierdzi ,że jest za stary bez przesady to tylko 5 lat więcej, ale w końcu uległ urokowi Kuby ;) - podobno dziecku się nie odmawia. Świadkiem na naszym ślubie nie chciał być - miło. A najlepsze jest to ,że ponformował nas o tym dwa dni przed ślubem - nieźle nie.

Chciałabym mieć to juz za sobą. Boje się,że Kuba da koncert w kościele bo w dzień to on chętny do spania nie jest.

reklama
my juz po chcinach ... Nadia była bardzo grzeczna ..aqua - my podobnie jak wy jestesmy tylko na cywilnym...mielismy problemy ale udało sie "po znajomosci" załatwic chrzest i to w niedziele ....mam nadzieje ze Wam równiez uda sie wszystko pomyslnie załatwic :)

trafia mnie coś jak czytam, że Wam ksieża problemy robią.

przy Piotrku byłam nastawiona bojowo, stwierdziłam ,ze jeżeli będa opory to poprosze o to na piśmie i do kurii

ale u nas oporów nie było :)

a teraz idę załatwiać Crzest juz jako sakramentalna mamusia - więc nie musz esie nastawiać bojowo.

Kinga, na turzynie wiedziałam dzisiaj takie śliczne bawełniane wdzianko na Crzest dla ksieżniczki, cudeńko - ale nie wiem po ile.

ja ubranko mam welurkowe, a tu zapowiadają upał po 30st. w sobotę. no cóż młody poleci na krótki rękawek najwyżej.

zastanawiam sięczy kupić jakiś komplecik na krótki rękawek z krótkimi spodenkami????????

nie wiem kaska czy sie oplaca specjalnie kupywac-ale jak kupisz takie uniwersalne,wygodne i maly korzystalby z niego to moze kupic
no chyba ze masz cos t wystarczy

ale pomoglam ::)

Kasiu ja miałam crezst w sierpniu i był straszny upał - Piotruś byłw bodziaku z krótkim rekawkiem i nogawkami.

taki biały sliczny bodziak :)

i nosił go przez resztę lata a teraz nosi go Bartek :)

pict21009wb.jpg

reklama
zaraz zbieramy się na ostatnie zakupy, bo jutro imprezka. cieszę się, ż spotkam się z moją rodzinką. i już zapowiedziałam, ż nie będę milczeć, jeśli teściowa będzie udawać troskliwą babcię

Do góry