reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

Sylwia: Krzysiek nigdy nie był chcianym dzieckiem. cała miłość poszła na młodszego.

wrzuciłam to co mam z chrzcin na wątku zdjęciowym

reklama
kaska: to wspolczuje takiej tesciowej. i raacja: po co ona w ogole przyszla (tylko nerwowa atmsfera pewnie byla)

my planujemy w koncu te nasze chrzciny na sierpien (z duzo teraz wydatkow) a i z chrzestnymi tez ciagle mamy dylemat - ale, ku mojej uciesze, powoli sie cos klaruje :)

tylko kandydatka na chrzestna jest w 6 m. ciazy... nie boje sie przesadow tylko tego czy ona podjelaby sie tego bo troszke juz jej ciezko, a musiala by do nas przejechac jakies 100 km hmm, musze z nia o tym jak najszybciej porozmawiac

Patrycja nie miała jakiś typowo chrzcielnych ciuchów, tylko białe śpioszki i body i przydały się jej do chodzenia również po chrzcie. Teraz już z nich wyrosła ;)

reklama
ubranko po OLi trzymam ( kupiła je chrzestna ) może będzie jeszcze jakaś dziewczynka w rodzinie :)
już raz je pożyczaliśmy a teraz koleżanka ma dziewczynkę urodzić to może bedzie chciała

a Maksiu miał pożyczone od swojego starszego kuzyna i już oddał :)

Do góry