reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

reklama
A o jakiej marzysz Elifit?

Ja zaczęłam zbierać fundusze na nową chustę, wystawiłam dziś na sprzedaż perfum i buty wspinaczkowe. Została jeszcze chusta elastyczna i podkład o złym kolorze.

Mi się marzy didymos indio- aurora albo turkus. Natki zakardowe też są śliczne...

A o jakiej marzysz Elifit?

Ja zaczęłam zbierać fundusze na nową chustę, wystawiłam dziś na sprzedaż perfum i buty wspinaczkowe. Została jeszcze chusta elastyczna i podkład o złym kolorze.

Mi się marzy didymos indio- aurora albo turkus. Natki zakardowe też są śliczne...

Chodzi za mną Nati Mulu ale z racji że zima idzie to chciałabym jakąś tęcze.
Didymos aurora to nieosiągalne marzenie chyba że wygram na loterii.

didymos aurora - tez do niej wzdycgham! szaleje jeszcze za storchenwiege liliowa i didymis lisca <3 mam imieniny niedlugo, ale jak u elifit - "po co ci kolejna chusta" i na nic tlumaczenia ze chusty sa jak torebki - trzeba miec conajmniej kilka :p

A ja stwierdziłam, że kupię dopiero coś nowego jak zacznę małą na plecy wrzucać i jej się spodoba, bo przy 5.2 to bym miała tren jak w sukni ślubnej :-D
Ale uświadomiłam sobie, że dzięki siostrze mam 4 chusty:
Natka elastyk - zawiązałam raz i nie spodobało mi się
Natka Greco fioletowa 4.2m - pewnie na tym będę startować z plecakiem, bo na niej muszę się umęczyć aby kieszonkę zawiązać, ale chyba na kangurka byłaby dobra
Vombati zielone zwykłe - też stwierdziłam, że muszę wyjąć z szafy, bo na wycieczkę do sklepu byłoby w sam raz
No i moja LF Azuryt 5.2m - ale tatuś obiecywał, że będzie się wiązał i na razie nic z tego, trza było kupić 4.6m :-p

Bynajmniej już upatrzyłam... koniczyny albo dmuchawce albo motyle, albo jeszcze pewnie coś innego ;-) Żakard z LF też mi się podoba. W ogóle niektóre chusty są piękne.

Ostatnia edycja:
reklama
Wymieklam i kupiłam promocyjną LF 3,6m z myślą o plecaku, ale na mojego ulubionego kangura też powinna styknac. Kolor słoneczny agat. Muszę teraz sprzedać elastyka

Do góry