reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Znalazalam tutaj uzywana kolkowa, jesli mi jej nikt nie kupi wczesniej to wieczorem maz po nia podjedzie:D
Oczywiscie Tusiaczku ma mi kto wyslac z Polski:)

reklama
Tusia taka:
ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg

Slabo widac, ale w ogloszeniu nie ma innych zdjec.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415017327.187692.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 47
Mamo Bobasa obecnie przeglądam na telefonie, ale ja na tym zdjęciu chusty kółkowej nie widzę:o
Ewentualnie to takie czerwone może nią być, ale pewności nie mam. Czym w takim razie jest reszta tego ustrojstwa na tym zdjęciu?

Lilla ależ proszę, sorry za jakość zdjęć ale na szybko robione, by ratować Mamę B.

Ta pierwsza w paski to Natka, tam dalej jest tylko długi pas materiału.

Ta ciemniejsza to związana do użytku Vombati.

Dla porównania, pierwsza ramię zakładowe, druga proste.

Nie wiem czy widać o co chodzi, jak nie spróbuję uchwycić całość, albo już związaną. :confused:

No i oczywiście odwrotnie mi się wkleiło :eek: ale wiadomo o co cho

Załączniki

• 1415020414068.jpg
    1415020414068.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 1415020488115.jpg
    1415020488115.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 47
Lilla teraz tak pomyślałam, że może my nie załapałyśmy i to jest zdjęcie zbiorcze, a Mama B. Kupuje z tego to czerwone... tak myślę, ale tak czy inaczej to mnie się nie podoba.

Elifit czytasz mi w myślach, coś słabo kojarzę dzisiaj:o tak czy inaczej to mnie się to jakoś nie podoba. To kółko co tam widzę, jest bardzo małe i do tego chyba plastikowe:what:
Poza tym jakoś mało miejsca ta chusta zajmuje, moje to ładne kawałki szmat.
Mamo B. skoro już ma być tak że ja Ci doradziłam kółkową, to proszę Cię dowiedz się o niej więcej. Podstawa, jaki materiał, jakie ramię i jakie kółka?

reklama
Do góry