Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Może za ciasno? Jak ci zostaje sporo to zawiąz jeden z tyłu i dwa z przodu nad nóżkami nie pod.
My dzisiaj się zawiązalismy w 2X. Spasowało mi to wiązanie bo świetnie odciąża kręgosłup. Czułam się jak w nosidle. No i właśnie ponoć tylko dla siedzącego szkraba mimo iż producent mówi że od 4+. Sama nie wiem. Nie chcę krzywdy bioderkom zrobić
Ja też ubolewam, że 2x można dopiero później, bo na prawdę fajnie kręgosłup odciąża.
Lilla może faktycznie za ciasno, albo za duży węzeł. Mi za duży przeszkadza, ale nie boli.
Elifit wiesz, producenci różne rzeczy mówią, żeby tylko sprzedać produkt.
Szczerze jak patrzę na pozycję dziecka w 2x to ja tam wielkiej tragedii nie widzę. No ale ja specjalistą nie jestem. Na grupie też tam ktoś napisał, że niby można od 4 miesięcy.
Hmm myślę, że jeśli nie nosisz tak dużo, naprawdę dużo to krzywdy dziecku nie zrobisz