reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chusty

reklama
mrsmoon ja śledzę forum Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum i tam jest opisana masa różnych chust. Jest bazarek na którym kupiłam obie moje używane, są recenzje chust, opisy wiązań itp. Jak ktoś sprzedaje coś na bazarku to zawsze ze zdjęciem, dodatkowo można wpisać nazwę na google i pooglądać zdjęcia. Jest też dział dla sprzedawców, gdzie sklepy reklamują swoje produkty albo organizują zamówienie na chusty limitowane.

trasia piękne kolorki rewelacja, a jak sie wiąże? jakaś różnica w stosunku do poprzedniej? a na tym spotkanku chustowym już byłaś ? zdaj relacje

Icak na spotkanie niestety nie dotarłam, miałam próbę z kwartetem, przedłużyła się a mała była marudna i nie chciałam już jej ciągnąć tak daleko.
Chustę wiąże się świetnie! Dociąga się jakby łatwiej i trzyma lepiej niż LL, po trzech godzinach noszenia nic nie opadło. ALe jest na razie trochę szorstka - pewnie dlatego lepiej trzyma. Bo LL jest mięciutka i trochę śliska. Muszę moją Amitolkę dobrze złamać to pewnie zrobi się mięciutka. Myślałam, że będzie milsza od początku, bo ponoć girasole słyną właśnie z miękkości, ale widać muszę nad nią trochę popracować:)

Dziewczyny, czy u góry chusta ma być tak naciągnięta, że główka też przylega tak jak reszta ciała? Czy zostawić trochę luzu, żeby mała mogła sobie główkę przekręcać na boki?

reklama
zalezy jakie wiazanie masz ;-)
jesli typu kieszonka to ja zostawiam troszke luzu wlasnie i mala sama glowka kreci :tak: Ale na tyle zeby jej w tyl glowa nie uciekala :tak:

Do góry