reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

hej karola! wklej jakos fotke koniecznie:-) tez uwielbiam tommee butelki, tylko mam teraz sterylizator a aventu od szwagierki i mi chyba tam nie wejda... mam 4 z aventu i chyba dokupie 4 tommee. ile butelek sugerujesz na jedno dziecko w razie gdybym nie mogla karmic??

reklama
Dziewczyny, ale macie cudne brzuszki :) a każdy inny :)

Milena co do butelek to ja miałam zestaw startowy z aventu czyli dwie duze i dwie male i nadal na nich jestem i mi akurat tyle wystaczy.

Dziewczyny, ale macie cudne brzuszki :) a każdy inny :)

Milena co do butelek to ja miałam zestaw startowy z aventu czyli dwie duze i dwie male i nadal na nich jestem i mi akurat tyle wystaczy.
ja mam narazie 4 male z aventu , laktator i sterylizator tez z aventu, a Ty karmisz piersia?? ja bym chciala miec troche wiecej butelek zeby sciagac pokarm,zeby np maz mogl mi pomagac karmic w nocy albo kiedy jestem baaaardzo zmeczona, to nie wiem ile musze miec ;/

ja zakładam min po 4 na dziecko-tak na początek kiedy często jedzą, a pózniej to mysle po 2.
Jak Fran był starszy, tak ok 7mca zaczęłam kupowac Avent.
Generalnie wszystko wychodzi w praniu, teraz w sklepach na szczescie jest wszystko wiec w kazdym momencie mozna cos zmienic czy dokupic.
Ja np nie wiem jakie ubranie kupic maluchom na wyjscie ze szpitala, termin mam na 7 listopada, wiec pewnie urodzą sie OBY! ok 20-25pazdziernika i naprawde nie mam pojecia co im włozyc na droge do domu

ja mam 4 butelki z aventu ale tylko dlatego że dostałam gratis przy jakis dużych zakupach...tak to bym kupiła Dr.Browns...ale zobaczy czy dzieciaką te podpasują....jak nie to będę wtedy myśleć nie ma co szaleć przecież sklepy są blisko...:)

hmm moje dziewczynki urodza sie we wrzesniu, wiec tez bedzie chlodno juz... ja bym powiedziala zez moze jakis wygodny jednoczesciowy stroj... moze spioszki grubsze i jakas bluze/kurteczke rozpinana i kocyk na nozki. jam moja Julka sie urodzila 13 pazdziernika to tak ja wlasnie ubralam ;)

ja na wyjście mam bawełnianą wyprawkę...a na to welurowe pajacyki....a jak będzie zimno to myślę że wezmę jesienne kombinezony

Ja np nie wiem jakie ubranie kupic maluchom na wyjscie ze szpitala, termin mam na 7 listopada, wiec pewnie urodzą sie OBY! ok 20-25pazdziernika i naprawde nie mam pojecia co im włozyc na droge do domu

no z tym to faktycznie kłopot, tez mialam dylemat.. wszystko zalezec bedzie od pogody. Moje urodzily sie 8 listopada a byl to cieply listopad i mialy kaftanik, spiochy, na to bluzeczki, czapeczki.... zawiniete byly w cieply rozek i na to kocyki. Nie wiozlam ich w fotelikach tylko takich gondolkach i mialam niedaleko ale kolezanka urodzila w pazdzierniku to miala ubrane podobnie jak ja i w foteliku lezalo przykryte kocykiem. Jakos taką malote to ciezko upchac w kombinezonik gdy to wszystko tyle za duze bylo.

Milena nie ja nie karmie, ale kolezanka karmi i ściaga pokarm to ją tu przysle to na pewno doradzi :)

reklama
sorry ona miala spioszki welurkowe i taki cieniutki spiworek polarkowy do tego czapeczke i juz... a bylo dosyc chlodno...
n565788280_876496_3119.jpg

n565788280_876492_1734.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry