reklama

Małgoń
Fanka BB :)

Hej Dziewczyny 
Rainmanka wspominała mi, że któras z Was pytała o ściąganie mleczka... przepraszam, że tak ogólnie, ale nie mogę znaleźć tego postu... piszecie jak szalone
)) z dziecmi po tamtej stronie też tak miałam 
ale wracając do tematu - sciągam pokarm do tej pory i chetnie odpowiem na Wasze pytania

Pozdrawiam

Rainmanka wspominała mi, że któras z Was pytała o ściąganie mleczka... przepraszam, że tak ogólnie, ale nie mogę znaleźć tego postu... piszecie jak szalone
ale wracając do tematu - sciągam pokarm do tej pory i chetnie odpowiem na Wasze pytania
Pozdrawiam
Milena23uk
Hej Dziewczyny
Rainmanka wspominała mi, że któras z Was pytała o ściąganie mleczka... przepraszam, że tak ogólnie, ale nie mogę znaleźć tego postu... piszecie jak szalone)) z dziecmi po tamtej stronie też tak miałam
ale wracając do tematu - sciągam pokarm do tej pory i chetnie odpowiem na Wasze pytania![]()
Pozdrawiam![]()
hej ja chcialabym wiedziec z iloma butelkami zaczac, narazie mam tylko 4, ale chcialabym zeby moj maz mi pomagal w karmieniu wiec bede sciagac i przechowywac . lepiej w butelkach czy pojemnikach??
Milena23uk
ja nadal w to nie wierze,ze nosze dwoje dzieci 
 jedna z moich znajomych spodziewa sie trojaczkow
 to dopiero hardcore....

to dopiero hardcore....hej dziewczyny, normalnie nie nadazam was czytac dzisiaj a co dopiero odpisywac 
 wyslalam wam zaproszenia na fb 
 mam nadzieje ze przyjmiecie 
u mnie dziewczyny dzisiaj szaleja ... ja w sumie tez ale... z deska do prasowania
 ahhh pomyslec ze juz sie nie wyrabiam a to tylko pranie naszej trojki... a jak dojda dziewczynki... ulallalalal..
ja w piatek ide na usg polowkowe, ciekawe ile dziewczyny bede mialy na wadze...
ja mialam brzusio w 19 tc 95 cm a teraz jeszcze nie mierzylam...
rabbit gratuluje i wielkosci dzieci i szyjki!! super!!

u mnie dziewczyny dzisiaj szaleja ... ja w sumie tez ale... z deska do prasowania
ja w piatek ide na usg polowkowe, ciekawe ile dziewczyny bede mialy na wadze...
ja mialam brzusio w 19 tc 95 cm a teraz jeszcze nie mierzylam...
rabbit gratuluje i wielkosci dzieci i szyjki!! super!!
ja mam w "talii" 96 cm.. zaczynałam z 68 
 3 kg na plusie 
byłam dzisiaj na usg.. dzieciaki rosną jak na drożdzach, jeden jest troszkę większy.
Dzisiaj mój lekarz prowadzący stwiedził że ciąża jest dwukosmówkowa, a 2 tyg, temu byłam na usg genetycznym i inny lekarz stwierdził że jes jednokosmówkowa bo przegroda ma tylko 1 mm i brak objawu Lambda. I bądź tu czlowieku mądry..

byłam dzisiaj na usg.. dzieciaki rosną jak na drożdzach, jeden jest troszkę większy.
Dzisiaj mój lekarz prowadzący stwiedził że ciąża jest dwukosmówkowa, a 2 tyg, temu byłam na usg genetycznym i inny lekarz stwierdził że jes jednokosmówkowa bo przegroda ma tylko 1 mm i brak objawu Lambda. I bądź tu czlowieku mądry..
reklama

Małgoń

Milena ja na początek miałam jedną butelkę z laktatora i jeszcze jedną zapasową, z tym, że mleczko zuzywam na bieżąco... pojemników nie polecam, mam 2 Aventu, ale jakieś nieszczelne, wylewało mi się mleko przy zakręcaniu... wydaje mi się, że lepsze są butelki do przechowywania i ew. mrożenia... a i jeszcze te pojemniki wkurzały mnie, bo tłuszczyk z mleka przyklejał się do wieczka od spodu i nawet po podgrzaniu tam zostawał, a przecież tłuszczyk to sam miód dla dzieci
))
Mroziłam tylko kilka razy, jak byłam z chłopacami w szpitalu na zapalenie płuc i nie mieli apetytu
 i dla mnie to mleko po rozmrożeniu to jakies takie dziwne było z wyglądu!
Jeśli Ty chcesz tylko sciągać raz na jakiś czas to myslę, że 2 butelki powinny Ci wystarczyc, ew. możesz przechowywać w tych do karmienia.... do 12 godzin mozna przechowywać w temp. pokojowej, do 24 w lodówce, potem w zamrazarce, ale nie pamiętam jak długo!

Powodzenia Ci zyczę

Mroziłam tylko kilka razy, jak byłam z chłopacami w szpitalu na zapalenie płuc i nie mieli apetytu
Jeśli Ty chcesz tylko sciągać raz na jakiś czas to myslę, że 2 butelki powinny Ci wystarczyc, ew. możesz przechowywać w tych do karmienia.... do 12 godzin mozna przechowywać w temp. pokojowej, do 24 w lodówce, potem w zamrazarce, ale nie pamiętam jak długo!
Powodzenia Ci zyczę

Podziel się: