reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
TT wchodzi do sterylizatora Aventa,ale do podgrzewacza już nie...a wiecie czy butelki dr.Brownsa wejdą do podgrzewacza Avent?

Co do mieszania glukozy w wodzie z cytryną to sam lekarz mi ten sposób podpowiedział więc myślę,że gdyby wynik miał być niemiarodajny to by mi tego nie proponował...mam tylko ograniczyć słodycze na dwa dni przed badaniem,również pod postacią truskawek na przykład i nie jeść 4h przed wizytą(mam na 18,30 więc na czczo się nie da)

TT wchodzi do sterylizatora Aventa,ale do podgrzewacza już nie...a wiecie czy butelki dr.Brownsa wejdą do podgrzewacza Avent?

Co do mieszania glukozy w wodzie z cytryną to sam lekarz mi ten sposób podpowiedział więc myślę,że gdyby wynik miał być niemiarodajny to by mi tego nie proponował...mam tylko ograniczyć słodycze na dwa dni przed badaniem,również pod postacią truskawek na przykład i nie jeść 4h przed wizytą(mam na 18,30 więc na czczo się nie da)
dr brown's do podgrzewacza avent wejda napewno ;)

No ale za to do podgrzewacza TT chyba wejda juz wszystkie:-D

Co do picia glukozy to u nas zamiast tego daja Lucozade.Milena u was tez jest lucozada?

Karola79:fajnie spotkać kogoś w podobnej sytuacji życiowej:-)hmm jeśli chodzi o to czy przywykłam już do myśli o trójce dzieci to tak,na tyle na ile to na ten moment możliwe...zobaczymy jak to się poukłada jak się młode wyklują...i jak mój synek zareaguje na nową sytuację,bo narazie kopie i bije mnie po brzuchu jakby instynktownie czuł,że nadchodzi zagrożenie...mały jest,ma 1,5 roczku więc niewiele rozumie ale musi go wkurzać gdy z mężem gadamy do brzuszka i go głaskamy i jeszcze proponujemy mu żeby się w to zaangażował.Mam nadzieję,że kiedy maluszki się pojawią to nie będzie ich poduszką podduszał:-(A ja Twoje dzieciątko reaguje na nadchodzące zmiany?

Tak w ogóle to ja losowi dziękuje,że to bliźniaki,bo pierwotnie zapowiadały się trojaczki ale jedno sie wchłonęło..Może nie powinnam tak myśleć,że lepiej dwójka niż trójka zwłaszcza po tym jak przeszlismy z mężem przez 7 letni koszmar związany ze staraniem się o pierwsze dziecko,poronienie i całą masę badań...w końcu się udałoi urodził się Wiktor.Strasznie dużo przytyłam w pierwszej ciąży(28kg)więc kiedy skońcxzyłam karmić małego swoim mlekiem ostro wzięłam się za otchudzanie.Po 4 miesiącach zeszło ze mnie 16kg i ważyłam mniej niż przed ciążą...a niedługo potem zaszłam w ciążę(obecną)która była najprawdopodobniej skutkiem burzy hormonów związanej z owym otchudzaniem i stąd ta mnogość...a pomyśleć,że jeszcze ok 2 lata temu byłam prawie pogodzona z myślą,że macierzyństwo mi się nie przydarzy..a tu ups za chwilkę 3 dzieci...ech i jak tu nie wierzyć w cuda?

Milena23uk:ale tylko te wąskie czy szerokie tez wlezą:)bo przyjaciółka moja chciała u mnie podgrzać mleczko w tej szerokiej małej TT i nie weszło.D.Browns jest węższy?

reklama
Do góry